Obavijesti

Promo sadržaj

Najpovoljniji krediti su oni koji su besplatni za vas

Najpovoljniji krediti su oni koji su besplatni za vas
2

Sigurno ste sa svih strana bombardirani reklamama u kojima banke nude razno razne kredite s „najpovoljnijim“ kamatama

Što se vas tiče, najpovoljnije kamate su one kojih nema, zar ne? Jedini krediti koje smatrate najpovoljnijima su oni besplatni. Potpuno vas razumijemo i zato Vam donosimo informaciju da Ferratum banka nudi jedinstvenu ponudu –  najpovoljnije kredite s 0 posto kamata! 

Iskoristite veliku promotivnu akciju Ferratum banke „Posudi 4000 – vrati 4000!“ za sve nove korisnike. Prema uvjetima promotivne ponuda, na brz i jednostavan način možete novac dobiti uz najpovoljnije uvjete na tržištu. 

Kako iskoristiti ponudu?

Ovu promotivnu akciju možete iskoristiti već danas. Sve što trebate je otići na stranice Ferratum banke i u nekoliko klikova prijaviti se za najpovoljnije kredite. Nakon što odaberete iznos kredita i rok otplate, unesite i osobne podatke – ime, prezime, adresu, OIB, broj mobitela i email adresu.

Nakon slanja online prijave, pošaljite im putem maila, faxa ili WhatsAppa i obostranu sliku osobne iskaznice, sliku osobne uz Vaše lice i obostranu sliku kartice tekućeg računa. 

Nakon što banka odobri kredit, poslat će vam email s Ugovorom o kreditu kojeg potpišete i pošaljete natrag, zajedno s potvrdom o Jamstvu. Isplatu novca možete očekivati u istom danu!

4000 kn s 0 posto kamata

Ne postoji jednostavniji način dolaska do ovolikog novca, a bez rizika da će vas kamatna stopa previše koštati. Ferratum banka svim novim korisnicima daje najpovoljniji kredit do 4 000 kn s 0 posto naknada i rokom otplate od 30 dana.

Ako ste postojeći korisnik, nisu zaboravili ni na Vas! Za sve  vjerne klijente imaju ponudu s čak 30 % popusta na bankovnu naknadu. 

Ne propustite ove najpovoljnije kredite na hrvatskom tržištu, akcija još uvijek traje i imate jedinstvenu mogućnost riješiti svoje financijske probleme.

Prazne priče o povoljnosti niskih stopa kamata sada su prošlost, banka koja vam daje najbolje je ona koja nudi kredit s 0 posto kamata, stoga im se obratite s povjerenjem!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.
Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!