Obavijesti

Promo sadržaj

Najsnažniji bakterijski usisivač: Sve što vam treba za dom

Najsnažniji bakterijski usisivač: Sve što vam treba za dom
6

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine. 

Snaga i multipraktičnost

Model DD777-2 je jedini usisavač koji ćete trebati za čišćenje kućanstva. Radi se o višenamjenskom baterijskom ručnom usisavaču 5u1 sa snažnom Li-On baterijom od 32 volta, kompaktnog dizajna koji je jednostavan i lagan za rukovanje. Usisavač može poslužiti za čišćenje unutrašnjosti automobila, stepenica, stropova i svih teško dostupnih mjesta. Zahvaljujući motoriziranoj turbo četki, tepisi ostaju besprijekorno čisti, bez dlaka ljubimaca i ostale prljavštine. Bežična drška usisavača omogućuje čišćenje različitih tipova podova; bez napora klizi preko tepiha i tvrdih površina samo pritiskom na jedan gumb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Usisavanje može biti tako jednostavno. Dirt Devil Blade je uvijek pri ruci, fleksibilan, okretan i slobodan za korištenje - sve to bez komplikacija kabela. Zahvaljujući turbo četki na motorni pogon, usisavač kupi prljavštinu i prašinu iz tepiha i tvrdih podova u jednom potezu. Što se tiče pražnjenja, vrlo je jednostavno i higijenski – samo na dodir gumba. Tijekom pauze, usisavač stoji na zidnom držaču sa stanicom za punjenje. Nakon nekoliko sati, usisavač je napunjen i spreman za rad.

Akcija u Elipsu

Blade, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini. Iskoristite akciju koja traje od 14.09. do 15.10.2017 ili do isteka zaliha te svoj novi Blade nabavite po čak 1000kn jeftinijoj cijeni!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince