Obavijesti

Promo sadržaj

Najveća IT konferencija okuplja IT zajednicu i nudi brojne prilike

Najveća IT konferencija okuplja IT zajednicu i nudi brojne prilike
6

DUMP Udruga mladih programera u suradnji s tvrtkom Rimac Automobili organizira jednu od najvećih IT konferencija na ovim prostorima, DUMP Days

Konferencija će četvrtu godinu zaredom okupiti najbolje hrvatske IT tvrtke, vrhunske predavače i talentirane IT-jevce, a obilježit će je zanimljiva predavanja, radionice i izložbeni prostor tvrtki. Vrata konferencije otvorena su svim zainteresiranima 17. i 18. svibnja na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. 


DUMP Days, jedna od najvećih IT konferencija na ovim prostorima, održat će se 17. i 18. svibnja na splitskom FESB-u, kada će obuhvatiti relevantne teme iz svijeta programiranja, dizajna, marketinga i poduzetništva. Riječ je o događaju koji će četvrtu godinu zaredom okupiti i povezati studente i zainteresirane IT-jevce s jednima od najistaknutijih hrvatskih IT tvrtki i vrhunskim predavačima.

DUMP Udruga mladih programera, organizator konferencije, u suradnji s Rimac Automobilima obećava konferenciju bogatu sadržajem koji za cilj ima upoznati mlade s aktualnim tehnologijama te zanimanjima i mogućnostima koje im se nude u tehnološkom svijetu.


Glavni program konferencije činit će preko 20 predavanja, panel rasprava i radionica stručnjaka koji će predstaviti najnovije IT trendove i tehnologije, a bavit će se temama poput autonomnih vozila, postojanja mjesta u oglašavanju za IT-jevce te pitanja treba li se upustiti u poduzetništvo.

Oni malo hrabriji moći će se okušati u kratkim jedan na jedan razgovorima s poslodavcima i vidjeti iz prve ruke koja su znanja i vještine potrebni da bi pronašli posao u IT-ju. Uz sve navedeno, posjetitelji će moći prošetati i izložbenim prostorima tvrtki koje će prikazati dio svoje poslovne kulture i kako izgleda biti dio njihovog tima. Svake godine izložbeni prostori tvrtki budu sve originalniji i kreativniji, tako da VR, sumo borbe i tehnološka alka nisu stran prizor.


„Htjeli smo na jednom mjestu okupiti najistaknutije IT tvrtke u Hrvatskoj i upoznati ih sa svojim budućim zaposlenicima. Na konferenciji nema životopisa i motivacijskih pisama, već svi zainteresirani mogu u opuštenoj atmosferi pričati s predstavnicima tvrtki i saznati iz prve ruke što je potrebno kako bi se uspjelo u IT sektoru.“ - rekao je Krešimir Čondić, jedan od organizatora konferencije.


U organizaciji konferencije DUMP je dobio pomoć i podršku velikog broja IT tvrtki iz cijele države. Među njima se ističu Rimac Automobili čija priča o uspješnom globalnom poslovanju sa sjedištem u Hrvatskoj ide rame uz rame s vrijednostima koje konferencija predstavlja i promovira. Doprinos organizaciji dale su i tvrtke Ericsson Nikola Tesla, ExtensionEngine, Hattrick i brojne druge koje žele graditi i jačati našu IT zajednicu.


Vrata konferencije bit će otvorena za sve zainteresirane. Registracije za dobivanje akreditacije su dostupne na web stranici konferencije, ali se možete registrirati i na ulazu konferencije. Više informacija, osim na službenoj, možete pronaći i na njenoj Facebook stranici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.