Obavijesti

Promo sadržaj

Najveća Nautika u ovom desetljeću na Velesajmu

Najveća Nautika u ovom desetljeću na Velesajmu
3

Kao najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 27. izdanju od 21. do 25. veljače 2018., predstavit će u šest punih paviljona više od 300 izlagača iz 23 zemlje i preko 200 atraktivnih plovila

VIDEO

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu s najvećim sajmom Nautike u ovom desetljeću. Uz najjaču postavu svojih flota i premijerna prikazivanja, hrvatski brodograditelji predstavit će se zahtjevnom nautičkom tržištu. Uz odličnu domaću ponudu, na Nautici će se predstaviti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila.

Na ovogodišnjem sajmu ljubiteljima nautike po prvi puta će se predstaviti atraktivna nautička ponuda južne talijanske regije Kalabrije koja ima dugu tradiciju u brodogradnji, a najljepši primjerci njihovih plovila bit će izloženi u paviljonu 7.

Odlična ponuda i zanimljivosti na sajmu

U humanitarnoj akciji za autističnu djecu slikovito nazvanoj Ne dišem, Budimir Buda Šobat na sajmu Nautike pokušat će učiniti nešto što još nikome nije uspjelo na svijetu - oboriti Guinnessov rekord od 24:03 minute u statičkom zaronu na dah. 

Ističemo i izrazito bogatu ponudu vanbrodskih motora, a na jednom mjestu bit će izloženi svi koji se nude na hrvatskom tržištu. Bogata je ponuda opreme i pribora za brodove i jahte, opreme za ronjenje i ribolov, nautičku odjeću i obuću. 

Najavljujemo raskošan nagradni fond iz kojeg izdvajamo prve dvije nagrade: Krstarenje za 6 osoba - vikend najam motorne jahte MIRAKUL 30 Hardtop, Grginić jahte, Zagreb i Regata YCB po izboru tijekom 2018 - poklon bon za posadu do 8 osoba na brodu, Dnevni izlet na Kornate i vožnja Ljubavnim kanalom na brodu za 6 osoba, Yachting centar Biograd, Biograd.            

Pažnju posjetitelja privući će i elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, izložba nautičke fotografije, gastronomski sadržaji…

Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike 2018 posjetiti više od 30.000 ljubitelja nautike.

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, jubilarni 10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme. U jednom terminu s dva komplementarna sajma izgradili smo zaokruženu cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije, dok će se popratno događanje Festival maslina izvrsno uklopiti u program sajmova. Na jednom mjestu povezujemo sve proizvođače, distributere i izlagače koji kroz nautiku i gastronomiju mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.

Cijena ulaznice je 30 kuna, ulaz je otvoren od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju do 18.00 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.