Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Najveća Nautika u ovom desetljeću na Velesajmu

Kao najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 27. izdanju od 21. do 25. veljače 2018., predstavit će u šest punih paviljona više od 300 izlagača iz 23 zemlje i preko 200 atraktivnih plovila

Foto:

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu s najvećim sajmom Nautike u ovom desetljeću. Uz najjaču postavu svojih flota i premijerna prikazivanja, hrvatski brodograditelji predstavit će se zahtjevnom nautičkom tržištu. Uz odličnu domaću ponudu, na Nautici će se predstaviti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila.

Na ovogodišnjem sajmu ljubiteljima nautike po prvi puta će se predstaviti atraktivna nautička ponuda južne talijanske regije Kalabrije koja ima dugu tradiciju u brodogradnji, a najljepši primjerci njihovih plovila bit će izloženi u paviljonu 7.

Odlična ponuda i zanimljivosti na sajmu

U humanitarnoj akciji za autističnu djecu slikovito nazvanoj Ne dišem, Budimir Buda Šobat na sajmu Nautike pokušat će učiniti nešto što još nikome nije uspjelo na svijetu - oboriti Guinnessov rekord od 24:03 minute u statičkom zaronu na dah. 

Ističemo i izrazito bogatu ponudu vanbrodskih motora, a na jednom mjestu bit će izloženi svi koji se nude na hrvatskom tržištu. Bogata je ponuda opreme i pribora za brodove i jahte, opreme za ronjenje i ribolov, nautičku odjeću i obuću. 

Najavljujemo raskošan nagradni fond iz kojeg izdvajamo prve dvije nagrade: Krstarenje za 6 osoba - vikend najam motorne jahte MIRAKUL 30 Hardtop, Grginić jahte, Zagreb i Regata YCB po izboru tijekom 2018 - poklon bon za posadu do 8 osoba na brodu, Dnevni izlet na Kornate i vožnja Ljubavnim kanalom na brodu za 6 osoba, Yachting centar Biograd, Biograd.            

Pažnju posjetitelja privući će i elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, izložba nautičke fotografije, gastronomski sadržaji…

Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike 2018 posjetiti više od 30.000 ljubitelja nautike.

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, jubilarni 10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme. U jednom terminu s dva komplementarna sajma izgradili smo zaokruženu cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije, dok će se popratno događanje Festival maslina izvrsno uklopiti u program sajmova. Na jednom mjestu povezujemo sve proizvođače, distributere i izlagače koji kroz nautiku i gastronomiju mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.

Cijena ulaznice je 30 kuna, ulaz je otvoren od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju do 18.00 sati.

Foto:

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message