Obavijesti

News

Najveće priznanje za kvalitetu: '24sata su broj 1 u Hrvatskoj!'

Najveće priznanje za kvalitetu: '24sata su broj 1 u Hrvatskoj!'

24sata su u kategoriji dnevnik novina dobile priznanje za najbolje novine u Hrvatskoj. Građani, potrošači i čitatelji složno su odlučili kako su upravo 24sata najvrijednije, najzanimljivije i najkvalitetnije

VIDEO

24sata najkvalitetnije su dnevne novine u zemlji! To su potvrdili hrvatski potrošači u istraživanju QUDAL - QUality meDAL, svjetskom certifikacijskom programu što ga provodi švicarski ICERTIAS.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Ovo je prvi puta da su 24sata u kategoriji dnevnih novina dobile priznanje za najbolje novine u Hrvatskoj. Prethodnih godina, medalja najboljih dnevnih novina je išla u ruke Večernjem listu. No, sada su građani, potrošači i čitatelji složno odlučili kako su upravo 24sata najvrijednije, najzanimljivije i najkvalitetnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U skladu s tim, upravo su one dobile najveće priznanje za vrhunsku kvalitetu. Potrošači su u istraživanju, između ostalog, morali odgovoriti i na pitanje koje dnevne novine po njihovom osobnom iskustvu nude apsolutnu najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu. Najviše ispitanika u toj je kategoriji pitanja za prestižnu titulu vrhunske kvalitete predložilo upravo dnevne novine 24sata.

Istraživanje QUDAL-QUality meDAL inače mjeri iskustva, mišljenja i percepcije potrošača o tome tko na tržištu nudi najbolju kvalitetu. Prethodni mjesec, odnosno u siječnju, provedeno istraživanje je obuhvatilo opću populaciju, odnosno 1200 ispitanika koji su morali biti stariji od 15 godina. Ispitanici su putem internetskog upitnika odgovarali na pitanja otvorenog tipa. Drugim riječima, slobodno su i samostalno mogli navoditi razne kompanije, brendove, njihove proizvode i usluge za koje smatraju da im pružaju vrhunsku uslugu i kvalitetu.

Zbog povjerenja koje su hrvatski potrošači iskazali dnevnim novinama 24sata, one su dobile najviše glasova za neupitnu kvalitetu sadržaja.

Istraživanja QUDAL QUality meDAL rađena su u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Taj međunarodni certifikat kvalitete u Hrvatskoj se dodjeljuje već šestu godinu, a podupire ga švicarska organizacija ICERTIAS.

Među dobitnicima QUADAL zlaten medalje za kvalitetu su i tvrtke Mercedes, Nestlé, Unilever, P&G, T-Mobile, Vodafone, Danone, Bosch i Lactalis. Trenutačno se taj inovativni program certificiranja provodi u 40 zemalja i za brojne je industrije- pa tako i medijsku- postao referentna točka kvalitete koja prepoznaje najbolje proizvode i usluge na svim relevantnim svjetskim tržištima. Istraživanja QUDAL rađena su u skladu s odredbama Međunarodne trgovačke komore (ICC) i Svjetske udruge istraživačkih stručnjaka.ESOMAR).

Najbolje naslovnice

Najbolje u Europi: Dvije naslovnice Panorame i jedna naslovnica u kategoriji nacionalnih dnevnih novina dobile su nagrade.

Tisak radi punom parom

U Tiskari Zagreb svakodnevno se otisne oko 100.000 primjeraka najčitanijih dnevnih novina. 24sata u posljednje vrijeme šire poslovanje i na digitalnu platformu, gdje su već osvojili priznanja struke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)