News

Komentari 49

Najvjerniji fan: Marco kod kuće ima 1518 Superman suvenira

Najvjerniji fan: Marco kod kuće ima 1518 Superman suvenira

Od djetinjstva Marco Zorzin (30) sakuplja suvenire s likom najdražeg superjunaka Supermana, a sam naziv “Superman” je sebi dodao kao srednje ime...

Većinu stvari naručio sam preko eBaya, a moja obitelj i prijatelji za svaku mi prigodu daruju još neki detalj s likom Supermana, rekao je stranim medijima Marco Zorzin (30) iz engleskoga grada Hertfordshirea.

Od malih nogu Zorzin obožava superjunake. Godinama sakuplja figurice, odjeću, CD-e, stripove, satove, videoigre, postere, pa čak i lutke u prirodnoj veličini. Ukratko, sve što postoji, a vezano je za superjunake. Superman mu je najdraži zbog prijateljskog pristupa i njegovih supermoći. Kad su Zorzin i supruga dobili dijete, prodao je većinu svoje kolekcije, no odlučio je zadržati sve što ima veze s njemu najdražim Supermanom.

Ostvario dječački san

- Oduvijek sam htio lutku Supermana u stvarnoj veličini i uspio sam je nabaviti nakon sedam godina traženja - rekao je Zorzin. Superman lutka visoka je oko 185 centimetara.

Vrijednost Zorzinove kolekcije procjenjuju na iznos između 150.000 i 200.000 kuna, a zbog velike kolekcionarske ljubavi ostvario je nekadašnji dječački san i ušao u Guinnessovu knjigu rekorda.

- Ta mi titula znači više nego što itko može zamisliti, presretan sam - zaključio je Zorzin.

Srednje ime mu je Superman

O njegovoj zaluđenosti superjunakom najbolje svjedoči to što si je Zorzin naziv “Superman” dodao kao srednje ime.

Ne želi prestati

Zorzin izgledom čak pomalo i podsjeća na popularnog superjunaka Supermana

Najčitaniji članci