Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon 19 godina jednojajčani blizanci sada si napokon sliče

Gabriel Cooper je rođen s Pierre Robin sindromom što znači da se njegova čeljusti nije potpuno razvila dok je bio u maternici. Nije nalikovao svojem bratu

Same But Different Part 2 - My New Face - Born Different
Foto: Profimedia
4 komentara

Jednojajčani blizanci koji su izgledali vrlo različito napokon si sliče zahvaljujući operaciji. Gabriel Cooper je rođen s Pierre Robin sindromom što znači da se njegova čeljusti nije potpuno razvila dok je bio u maternici. Nakon 19 godina Gabriel je bio na operaciji i plastični kirurzi su mu proširili čeljust pa sada više nalikuje na svojeg brata Hadina. Gabriel, koji živi u Alabami, kaže kako još nije siguran na koji će mu način ova operacija promijeniti život. 

- Vjerujem da ću imati puno više samopouzdanja i sad ga već imam puno više iako do potpunog oporavka imam još osam tjedana - kaže Gabriel. Njegovo stanje su liječnici dijagnosticirali još dok je majka bila trudna i predlagali su joj da Gabriela pobaci. Majka Ramona je to odbila i kaže kako nikada nije požalila jer je on predivan sin.

Operaciju je izveo kirurg Stephen Warren. Umetke kojima su mu proširili donju čeljust Gabrielu su ugradili u svibnju i lipnju, piše Mirror. Gabriel kaže da mu je još čudno kada se gleda u ogledalu, a njegova majka Ramona kaže da je zamijetila veliku razliku u njegovom samopouzdanju. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message