Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Nakon godinu dana: Michelle je otkrila što je dobila od Melanie

Michelle Obama se nije najbolje snašla s poklonom pa je situaciju spasio njezin suprug Barack. Michelle kaže da nitko ranije u takvoj situaciji nije donio poklon

Foto: screenshot/Youtube
36 komentara

Nakon više od godinu dana Michelle Obama (54) odala je što joj je Melania Trump poklonila prilikom "primopredaje" Bijele kuće. Novi američki predsjednik Donald Trump (71) i njegova supruga Melania su 20. siječnja 2017. godine došli u Bijelu kuću gdje su ih dočekali Barack (56) i Michelle Obama koji su bili na odlasku.

Melania (47) je tada donijela Michelle poklon u plavoj kutiji zamotan bijelom vrpcom. Mediji su pisali da ga je kupila u Tiffanyju. Michelle se nije najbolje snašla i nije znala kuda bi s kutijom. U showu Ellen DeGeneres sada je objasnila da je taj posjet bio točno određen protokolom.


- Rekli su nam gdje moramo stajati i što moramo raditi. Nitko do tada nije donio poklon pa sam se pitala što da radim s njim. Nitko nije došao da uzme kutiju i pitala sam se da li da se onda s njim fotografiram. Situaciju je spasio Barack koji je uzeo poklon i odnio ga u kuću - rekla je Michelle.

Otkrila je i što je bilo u kutiji. Melania joj je poklonila okvir za sliku. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message