Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon Leonarda Di Capria u Sv. Nedelju stiže Bradley Cooper

Hvalospjevi o Svetoj Nedelji kao jednom od najrazvijenijih poduzetničkih zona u Hrvatskoj svakako više nisu strani

Foto: Lobaris

Jedan od 'najbogatijih malih gradova' u Lijepoj Našoj redovito puni novinske stupce uspjesima svojih, na hrvatskoj razini poznatih poduzetnika. 

No u Svetoj Nedelji nije samo poduzetništvo na visokoj razini. Prošle godine pisali smo o jednom od 'top-evenata' povodom 'dočeka Nove godine' koji se održao baš u Svetoj Nedelji. Na zapadnoj granici Zagreba, odmah po silasku s autoceste u smjeru spomenutog gradića, odnosno Samobora smjestilo se ekskluzivno drveno zdanje, jedna od najboljih ugostiteljskih građevina – FORT APACHE EVENT HOUSE.

Foto: Lobaris

Objekt sagrađen u 'američkom stilu', s mirisom 'Divljeg Zapada' u 2018. godinu uveo je mnoštvo na temu 'Vuka s Wall Streeta'. Doživljaji mnogobrojnih gostiju bili su odlični. Organizatori su se i ove godine odlučili za tematski event, ovoga puta po uzoru na popularnu trilogiju 'HANGOVER'. Na facebook eventu osim bogate ponude koju ovaj event svakako nudi može se pronaći i kreativna priča, zašto je baš tako najbolje proslaviti najluđu noć u godini. 

Svakako je fokus stavljen na opuštenost i bezbrižnost i neograničenu količinu dobre zabave koja će svakako utjecati na atmosferu. DJ Alen Markez i odlična Grupa Motiv pobrinut će se za glazbeni sadržaj, dok će Catering Lobaris pripremiti odličnu gastronomsku priču. Stvarno treba vremena da se samo pročita jelovnik kojeg je ova catering kuća pripremila za goste koji će zajedno s njima ući u 2019. godinu. 

Foto: Lobaris

Mnoštvo ukusne hrane i neograničena konzumacija bogate ponude raznovrsnih pića u odličnoj 'all inclusive' ponudi svakako su dobar razlog zašto bi 'Novu 2019. godinu' trebali dočekati u Svetoj Nedelji, u popularnom 'Fort Apache Event Houseu'.

Organizator je najavio i mnogobrojna iznenađenja, kako u samoj pripremi eventa, tako i u noći u kojoj će, kako napominje, zajedno sa vrhunskom ekipom, koja po najavama stiže iz svih dijelova Hrvatske koja će i ovom eventu dati ono nešto više, ono nešto za pamćenje.
'Ulaznice za Vegas' nude puno više od onog što klasični eventi nude, a cilj je da prva noć u godinu bude temelj svakog daljnjeg druženja i zabave kroz cijelu 2019. godinu, ističe ekipa iz Mainstream Supporta, koja godinama organizira i smišlja koncepte za razne evente, što privatnog, što korporativnog, što javnog sadržaja. Svjesni činjenice da Hrvatska i te kako zaostaje po pitanju zabave za svjetskom scenom, dašak svijeta, u ovom slučaju Amerike, i načina zabave u istoj, svakako će biti motiv da se mnoštvo ponovno okupi zajedno s nama u, kako to popularni žargon voli nazivati, 'najluđoj noći u godini.'
 

Tema: Promo sadržaj

Message