Obavijesti

News

Komentari 62

Ni nakon 3 godine ne znaju tko je tajnovita žena koja se ubila

Ni nakon 3 godine ne znaju tko je tajnovita žena koja se ubila
23

Nakon što se njegova bivša supruga Lori ubila, Blake je u kući pronašao tajnu kutiju s dokumentima. Promijenila je identitet, a nitko ne može otkriti tko je zapravo bila

VIDEO

Amerikanka Lori Ruff ubila se prije tri godine, a istražitelji još nisu otkrili tko je ona zapravo bila. 

Prije nego što je promijenila ime u Lori Kennedy 1988. godine uzela je identitet Becky Sue Turner, dvogodišnjakinje koja je poginula u požaru 1971. godine. Tražila je kopiju rodnog lista i na osnovu tog dokumenta izvadila osobnu iskaznicu u Idahu. Nakon toga je predala zahtjev za promjenom imena u Teksasu i postala  Lori Erica Kennedy.

Nitko od prijatelja ne zna ništa o njoj prije 1988. godine

Završila je fakultet u Arlingtonu bez ikakvih dokumenata iz srednje škole. Istražitelj Joe Velling razgovarao je s nekim njezinim prijateljima sa sveučilišta. Ispričali su kako je radila kao plesačica u klubu za gospodu 90-ih godina prošlog stoljeća. Ali, nitko nije znao ništa o njoj prije 1988. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dečkovim roditeljima ispričala je kako su joj roditelji umrli

U crkvi je upoznala Blakea iz dobrostojeće obitelji. Ubrzo su prohodali. Njegovi roditelji željeli su je upoznati. Na ručku su joj postavili osnovna pitanja, piše Daily Mail. Rekla im je kako su joj roditelji mrtvi, a nema ni braće ni sestara. Rekla je i kako je uništila stare obiteljske fotografije jer je imala težak život. Iako im je to bilo čudno, nisu inzistirali na detaljima. 

Oženili su se 2003. godine bez obitelji i prijatelja u maloj crkvi kraj Dallasa. Lori nije željela ni objaviti vjenčanje u novinama. Preselili su se u malo mjesto 200 kilometara od Dallasa. 

Rodila je djevojčicu nakon nekoliko spontanih pobačaja

Iako je Blake bio društven, njegova supruga nije. Silno je željela dijete, ali imala je nekoliko spontanih pobačaja. Konačno je rodila djevojčicu 2008. godine. Liječnicima je rekla kako ima 35 godina, ali Velling misli da je rođena između 1960. i 1968. godine. 

Teško je podnijela razvod, prijetila je bivšem suprugu

Blake se vratio roditeljima kada je dijete napunilo dvije godine. Lori je to teško podnijela. Pokušali su ići na terapiju, ali nije pomoglo. Počela mu je prijetiti. Na Badnju večer 2010. pronašli su je mrtvu na prilazu kuće njegovih roditelja. Pucala si je u glavu. Suprugu i kćeri ostavila je oproštajna pisma, ali Blake je želio još neke odgovore. 

Zaključana kutija skrivala je još neotkrivene tajne

Pretražio je njezinu kuću i pronašao skrivenu zaključanu kutiju koja je dokazivala njezin dvostruki život. Sadržaj ga je šokirao. Osim dokumenata s fotografijom njegove žene i različitih imena bilo je 'naškrabanih' papirića koji su očito nešto predstavljali jer su bili pod ključem.

Zatražio je pomoć privatnog istražitelja koji je tapkao na mjestu. Kongresnik, obiteljski prijatelj Ruffovih, angažirao je Vellinga 2011. godine jer je želio provjeriti je li Lori bila krtica. 

Na jednom papiriću pisalo je 'sjeverni Hollywood policija, 402 mjeseca' i 'odvjetnik Ben Perkins'. Ništa od toga nije dalo konkretni trag. Velling je provukao njezinu sliku kroz baze za prepoznavanje, slao otiske njezinih prstiju FBI-u i Nacionalnoj sigurnosti. Ništa nije otkrio. Sada je dao priču u medije ne bi li otkrio tko je misteriozna žena. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u