Obavijesti

News

Komentari 1

Namjerno izazvao požar kod Preloga, ubrzo su ga pronašli

Namjerno izazvao požar kod Preloga, ubrzo su ga pronašli

Međimurski policajci brzo su pronašli maloljetnika koji je u utorak oko 14 sati namjerno zapalio balu sjena na traktorskoj prikolici u Donjem Pustakovcu. Vatrogasci su brzom intervencijom spriječili veći ožar

VIDEO

Međimurska policija izvijestila je kako su uhitili mlađeg maloljetnika s područja Međimurske županije koji je namjerno izazvao požar u Donjem Pustakovcu, blizu Čakovca.

Kako navode, tada nepoznati počinitelj, u utorak je nešto prije 14 sati ušao u gospodarski objekt i na traktorskoj prikolici otvorenim plamenom zapalio balu slame i namjerno izazvao požar u kojem je izgorjela slama i drveni dijelovi prikolice.

Pravovremenom reakcijom pripadnika JVP-e Čakovec i lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava požar je ugašen te je time spriječeno njegovo širenje na okolne gospodarske objekte i obiteljsku kuću 47-godišnjaka.

Očevidom uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara i eksploziva utvrdili su kako je uzrok požara poduzeta ljudska radnja te je u konkretnom slučaju postojala opasnost od širenja požara na okolne objekte (ugrožavanje imovine većeg opsega).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ubrzo nakon namjernog izazivanja požara policijski službenici Policijske postaje Prelog uhitili su mlađeg maloljetnika zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom" te je priveden na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako je mlađi maloljetnik s područja Međimurske županije, počinio opisano kazneno djelo te će se tijekom današnjeg dana predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske uz podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović