Obavijesti

News

Komentari 481

Napad na Milanovićeva oca: Radnici Čistoće brane kolegu

Napad na Milanovićeva oca: Radnici Čistoće brane kolegu
3

Djelatnik zagrebačke Čistoće u potpunom je šoku nakon dobivene prekršajne prijave zbog okršaja s premijerovim ocem u srijedu na zagrebačkom Črnomercu

VIDEO

Nemam vam što reći. Sve sam rekao u svom poduzeću. Hvala vam, u kratkom nam je telefonskom razgovoru rekao Zlatko G. (45).

Djelatnik zagrebačke Čistoće u potpunom je šoku nakon dobivene prekršajne prijave zbog okršaja s premijerovim ocem u srijedu na zagrebačkom Črnomercu.

- Od jutra su ga do 18 sati držali u postaji. Što mislite kako mu je. Znate kad čovjek nije ni kriv ni dužan - govori nam njegov kolega.

Zlatko, doznajemo, nema obitelji. Sam živi u malenom podstanarskom stanu u Vrapču.

- Od šoka nije mogao suvislo govoriti i direktorici objasniti što je bilo. Mucao je. Boji se da će dobiti otkaz. Rekao je da se branio, da je opsovao, da se neprimjereno ponio i da mu je žao - neslužbeno doznajemo. Iako u Zagrebačkom holdingu, čija je Čistoća podružnica, još čekaju policijsko izvješće, čovjek vjerojatno neće dobiti otkaz. Zbog teškoga socijalnog stanja, ali i zbog toga što, prema prvim informacijama, u Holdingu i ne smatraju da bi to bio razlog za otkaz nego za opomenu.

''Suprug brine o zgradi, onda dođe primitivac''

U obitelji Milanović su zgroženi zbog incidenta.

- Suprug se brine o ovoj zgradi, a onda dođe divljak, primitivac iz neke zabiti i psuje vam mater četničku. Mi smo Hrvati. Sto posto Hrvati. Imamo prijatelje koji su Srbi, ali zbog toga nisu manje vrijedni - ogorčena je premijerova majka Đurđica, koja dodaje da će netko na tim stubama slomiti nogu.

- Pa živimo u velegradu, a ne u zabiti - ističe.

U Čistoći nam govore kako je Milanović tražio da se sa stuba ukloni pokošena trava.

- No mi to nismo dužni čistiti. Jedina nam je obveza da stube zimi posolimo - kažu nam.

Susjed Milanovićevih potvrdio nam je kako se premijerov otac redovito brine o prostoru oko zgrade, a to je istaknula i Đurđica Milanović.

- Kad se voda s parkirališta slijevala na garaže, koje isto koštaju, moj se suprug pobrinuo da to riješi - rekla nam je.

Policija navodi kako je nakon svađe, djelatnik Čistoće lopatom zamahnuo prema Milanoviću. On je pao i lakše je ozlijeđen, dok je djelatnik Čistoće dobio prekršajnu prijavu. Inače, Zoran Milanović prije nekoliko godina otkrio je za 24sata kako je kao dijete sanjao da postane čistač. No današnji premijer tada nije pristao da ga se snimi kako razvozi smeće - bar jedan dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 481
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca