Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napada ljude koji jedu meso, a otac joj se na mesu obogatio...

Morgan je, unatoč svemu, u dobrim odnosima sa svojim ocem, iako od rastave svojih roditelja živi sa svojom majkom. Javnost se pita prosvjeduje li Morgan u u tvrtki svojeg oca

14 komentara

Dosad nepoznata veganska aktivistica prije nekoliko je dana ušla u restoran u Brightonu i gostima na razglas pustila urlike krava usred klanja. Sad je pak obznanjeno da je ona kći milijunaša koji prodaje meso.

Uz incident u restoranu u Brightonu, grupica vegana 'zauzela' je i odjel s mesom u lokalnoj trgovini u Sussexu u Engleskoj s natpisima poput: 'To nije meso, to je pokolj' i 'Sve dok sve sve životinje ne budu slobodne'.

Istraga je pokazala da iza svega, između ostalih, stoji i Morgan Kayleigh Giampaolo, kći američkog milijunaša i čelnog čovjeka tvrtke Gousto koja prodaje različite mesne proizvode. 

Daily Mail piše da je Morgan, unatoč svemu, u dobrim odnosima sa svojim ocem, iako od rastave svojih roditelja živi sa svojom majkom. Javnost se pita prosvjeduje li Morgan u u tvrtki svojeg oca koja upravo na mesu zarađuje milijune. 

Dan Holmes, 30-godišnjak koji je na dan prosvjeda bio u brazilskom restoranu u Brightonu, rekao je medijima da su veganski aktivisti ipak malo pretjerali. 

- Ako dođeš s transparentima, to može biti donekle u redu, no kad su počeli puštati zvukove mučenja krava, to je ipak bilo previše, rekao je. 

Što se incidenta u trgovini u Sussexu tiče, prosvjednici su uz različite transparente uzvikivali kupci pa da upravo oni stvaraju potražnju i tako financiraju industriju mesa i potiču nasilje prema životinjama. Glavni govornik tada je koristio i izjavu koja se često pripisuje krvniku i diktatoru Josipu Staljinu: 'Jedna smrt je tragedija, milijun smrti je statistika.' 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message