Obavijesti

News

Komentari 36

Napao je dječake zbog klupe: Prijavili su muškarca (63)

Liječnička pomoć lakše ozlijeđenim maloljetnicima pružena je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je osumnjičeni muškarac predan pritvorskom nadzorniku

VIDEO

Muškarca (63) koji je u srijedu na Zavrtnici napao dvojicu romskih dječaka zbog uništavanja drvene klupe zagrebačka policija osumnjičila je za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Incident se, prema policijskom izvješću, dogodio u srijedu poslijepodne, nakon što je osumnjičeni 63-godišnjak rekao dvojici maloljetnika u parku ispred stambene zgrade u kojoj živi da ne uništavaju drvenu klupicu.

Potom je, kažu, između njega i njih uslijedilo međusobno dobacivanje i obostranog vrijeđanja te su maloljetnici otišli. Nedugo nakon toga vratili su se u parkić, gdje su nastavili uništavati drvenu klupicu pa je 63-godišnjak došao do njih i fizički ih napao, utvrdila je policija.

Liječnička pomoć lakše ozlijeđenim maloljetnicima pružena je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je osumnjičeni muškarac predan pritvorskom nadzorniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema pisanju medija riječ je o dvojici romskih dječaka u dobi od 13, odnosno 14 godina. Pozivajući se na izjave napadnutih dječaka i roditelja, naveli su da su na području Zavrtnice čekali pred trgovinom djevojke kad je na njih s balkona počeo vikati 63-godišnjak da se gube jer tu ne pripadaju. Dječaci su mu navodno odgovorili da čekaju cure te da će otići za minutu, ali ih je muškarac potom napao s predmetom nalik teleskopskoj palici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji