Obavijesti

News

Komentari 113

'Napili su me, jedan me silovao, a drugi prisilio na oralni seks...'

Trajalo je kratko, nisam bila svjesna sebe. Bila sam u šoku, paralizirana. Možda sam trebala vikati, udariti ga, ali nisam imala snage za ništa, a on je to iskoristio, kaže djevojka...

VIDEO

Zbog sumnje da su zajedno silovali 22-godišnju Zadranku, Županijsko državno odvjetništvo u Zadru (ŽDO) podignulo je nakon nešto manje od četiri mjeseca istrage, optužnicu protiv dvojice Zadrana u dobi od 21 i 22 godine. Mladići su uhićeni 31.srpnja kada su privedeni sucu istrage koji im je odredio jednomjesečni zatvor, javlja Zadarski.hr.

Prema policijskoj kaznenoj prijavi, 21-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela, spolni snošaj bez pristanka i teško kazneno djela protiv spolne slobode počinjeno "zajedno s jednim ili više počinitelja pri čemu je prema istoj osobi izvršeno više spolnih odnošaja ili s njim izjednačenih spolnih radnji". Za to drugo kazneno djelo optužen je i 22-godišnjak. Jedan od optuženih je sin poznatoga zadarskog liječnika.

'Nakon drugog pića osjetila sam mučninu'

Djevojka je Zadarskom iznijela svoju stranu priče. Nakon što je te večeri završila cjelodnevnu radnu smjenu u jednom ugostiteljskom objektu na Poluotoku, odlučila je malo odmoriti misli i opustiti se te je otišla u Varoš na piće. Sjedila je sama za šankom i pila whisky colu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Prvo piće sam sama platila, drugim me počastio konobar. Nakon tog drugog pića osjetila sam neku mučninu, nije mi bilo dobro, bila sam kao zamantana. Kasnije sam shvatila da je taj konobar dobro znao društvo mladića za susjednim stolom. Bilo ih je pet, a među njima i jedan od mojih silovatelja, nazovimo ga Marino.

Prije te večeri njega i njegova prijatelja nikad nisam upoznala. Među tim mladićima za stolom bio je i jedan kojeg sam znala iz viđenja. Svi su bili moji vršnjaci, nešto smo se međusobno šalili i oni su me pozvali za svoj stol. Došla sam i sjela na prazno mjesto, pored Marina. Činio se kao drag momak.

Častili su me još jednim pićem, popila sam ga, misleći da će mi umanjiti muku, ali bilo mi je samo gore. Nakon pola sata predložili su da idemo na rivu, gdje ćemo nastaviti druženje. Otišli smo zajedno. Ja sam jedva stajala na nogama.
Cijeli mi se svijet vrtio, nisam mogla vjerovati da mi je to od tri pića. Počelo mi se povraćati, svi su se razbježali, a ja sam na rivi ostala sama u društvu s Marinom. Sjeli smo na klupu kod OŠ Petra Preradovića i razgovarali o horoskopu i nekim drugim sitnicama. Bio je prema meni O.K., čak smo se u jednom trenu poljubili.

– Djelovao je kao druga osoba. Htjela sam ustati jer mi je bilo loše, ali na nogama mi se još više pogoršalo. U rasponu od 1 do 100, meni je bilo loše 101. Počela sam povraćati, nisam mogla stati. Marino je bio uz mene i pomagao mi, držao me za glavu.

Kad sam se malo umirila, rekla sam mu da želim ići kući, a on je predložio da nas odveze njegov prijatelj koji je s crnim Subaruom čekao u Foši. Pristala sam, no on je rekao da prije toga mora nešto napraviti. Uzeo me za ruku i nije me više puštao. Jedva sam stajala na nogama.

Odvukao ju u park i silovao

Odvukao me u Kapetanski park i prislonio uz prvo stablo. Htjela sam se maknuti, no on me opet povukao na stablo. Bila sam izvan sebe. Čula sam kako otvara zatvarač na hlačama, htjela sam se okrenuti i otići, ali on me uzeo za bokove i privukao sebi...

Trajalo je kratko, nisam bila svjesna sebe. Bila sam u šoku, paralizirana. Možda sam trebala vikati, udariti ga, ali nisam imala snage za ništa, a on je to iskoristio – na kratko je zastala.

– Nakon toga – nastavlja – htjela sam ići kući. Počela sam vikati da idemo kući i da me pusti na miru. Opet sam počela povraćati. Otišli smo u Fošu i ušli u auto njegova prijatelja, neka se zove Damir. On je bio za volanom, a Marino je sjeo pored mene. Spustila sam glavu na naslonjač i kao da sam se ugasila.

'Zašto ne bi s nama u troje?'

Kad sam otvorila oči shvatila sam da nismo otišli daleko, da smo u Arbanasima, a pored mene je sjedio Damir. Rekla sam mu: "Što vi to radite od mene? Odvedite me doma!". Marino mi je na to rekao, dobro se sjećam: "Zašto ne bi htjela s nama utroje? To bi ti bila avantura života".

Rekla sam mu da to ne želim, da nema šanse, da mi se povraća. Marino je izišao iz auta, a ja sam ostala sama s Damirom, puno većim i krupnijim od mene. Uhvatio me strah. On je otvorio šlic i tražio da ga oralno zadovoljim. Pritisnuo mi je glavu gurajući je prema svojim preponama. Rekla sam mu petsto puta – ne! Da ovo ne vodi ničemu, da je pijan, ponavlja sam: "Ne! Ne! Ne!", ispričala je djevojka.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke