Obavijesti

Promo sadržaj

Napokon: zimski servis koji štedi i novac i vrijeme?!

Napokon: zimski servis koji štedi i novac i vrijeme?!
7

Svaki vlasnik automobila zna da je izmjena godišnjih doba zahtjevna i vremenski i financijski. Pronaći odgovarajući servis, platiti sve potrebne izmjene i radnje, odvesti, ga, dovesti ga...

No, mora li biti tako? Ukoliko iskoristite akcijsku ponudu koju nude servisi iz servisne mreže Q-Service - ne mora, jer ova akcija štedi i vaše vrijeme i novac. I vjerojatno, živce.

Q-Service najveći lanac neovisnih servisnih centara 

Q-service je najveća mreža servisnih centara u Hrvatskoj i uključuje više od 80 aktivnih servisnih centara-partnera diljem Hrvatske. Svaki Q-Service centar svojim iskustvom jamči da će u najkraćem mogućem roku kvalitetno riješiti bilo koju situaciju nastalu na vozilu po prihvatljivoj cijeni, što čini temelj poslovanja Q-Service servisa. Sve usluge servisa i popravka vozila su normirane licenciranim programima i alatima, za svaki model vozila. Svi dijelovi ugrađeni u vozilu od strane servisa iz Q-Service mreže jednake su kvalitete dijelovima prve ugradnje jer ih proizvode potpuno isti proizvođači koji samostalno nastupaju pod svojim imenom, a ne pod brendom proizvođača vozila.

Ponuda od koje se nećete smrznuti

Kako bi vaš automobil bio u potpunosti spreman za zimu, u svojoj ponudi Q-Service nudi akcijske cijene koje vrijede u svim Q-Service servisima. Akcijska ponuda omogućuje vam 20% popusta na dijelove za mali i veliki zimski servis, te posebne popuste na akumulatore i zimske gume. Dijelovi koji se ugrađuju su dijelovi najviše kvalitete, a ugled i kvaliteta Q-Service mreže jamči da će zimski servis na vašem automobilu biti odrađen po najvišim standardima.

Kako do najpovoljnije ponude?

Osim uštede u novcu i izbjegavanja neugodnih iznenađenja, do najpovoljnije i vama najbliže ponude možete doći vrlo jednostavno. Ukoliko ste više osoba od poziva, besplatno nazovite broj 0800 91 64 i zatražite ponudu. Ukoliko vam je internetska komunikacija draža, pratite ovaj Q-Service link i zatražite ponudu online.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini