Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našice: Prevrnula se hitna pomoć, pacijent poginuo

Kod Našica su se prevrnula kola hitne pomoći koja su prevozila dva pacijenta. Pacijenat Stjepan Kuća (62) od ozljeda je kasnije umro u bolnici

K.Petrić
Foto: K.Petrić
4 komentara

Stjepan Kuća (62) iz Đurđenovca poginuo je na Badnjak u prevrtanju vozila Hitne pomoći na cesti između Normanaca i Koške. Prema policijskom priopćenju, vozač Hitne pomoći Igor Đurinović (31) je zbog snijega izgubio nadzor nad vozilom i skliznuo sa ceste u odvodni kanal. U vozilu Hitne pomoći u tom trenutku su se nalazili Stjepan Kuća, te Igor Đurinović i još jedan pacijent, Ilija Gavrić (52), koji su prošli s lakšim ozljedama. Policija je utvrdila da vozač Hitne pomoći nije bio pijan. Protiv njega će policija ipak podnijeti kaznenu prijavu.
Stjepana Kuću njegova liječnica poslala je na Badnjak ujutro na pretrage u Opću bolnicu u Našicama jer je sumnjala da ima moždani udar, a od tamo su ga uputili u Kliničku bolnicu u Osijek. Kako Je Stjepanu bilo dobro,otpustili su ga kući, a on je čak javio supruzi Ani da se osjeća dobro te da će ga odmah vratiti u Đurđenovac. Nažalost, vozeći se vozilom Hitne pomoći natrag kući Stjepan je stradao. Prvu pomoć su mu pokušali dati u Općoj bolnici u Našicama. Otamo su ga opet uputili Hitnom pomoći u Osijek. U KB Osijek, od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći, Stjepan je preminuo.

Možda vas zanima i ovo:
Message