Obavijesti

Promo sadržaj

Našim modelom možemo odblokirati 60.000 ljudi!

Našim modelom možemo odblokirati 60.000 ljudi!
1

Možda ste i Vi jedan od njih? Trenutačno je u blokadi više od 240.000 ljudi, neki su trajno pod ovrhama

Mnogi su u situaciji prezaduženosti zbog objektivnih razloga i, nažalost, ne mogu sami naći izlaz. Mi u tvrtki BE-ON SAVJETOVANJE d.o.o. pomažemo ljudima da objedine svoje obveze i reprogramiraju ih. To znači da ljude vodimo do deblokade i omogućujemo im da ponovno postanu ravnopravni na financijskom tržištu, a ne više građani drugog reda. Jer tako se osjeća baš svaki blokirani, zar ne?

Tko smo mi?

BE-ON SAVJETOVANJE d.o.o. licencirana tvrtka za financijsko savjetovanje i kreditno posredovanje, specijalizirana za restrukturiranje građana s financijskim poteškoćama, prezaduženih i blokiranih. Direktor Igor Škrgatić financijski je stručnjak s dugogodišnjim iskustvom, od leasinga i bankarstva do osiguranja i mikrokreditiranja. Mnogi sumnjaju da smo samo još jedna tvrtka željna zarade na blokiranima. Nismo, iza nas je licenca dobivena od Ministarstva financija i dugogodišnja suradnja s Hrvatskom udrugom banaka s kojom smo organizirali mnogobrojne radionice za blokirane građane kako bismo ukazali da kroz složene financijske strukture blokirani građani trebaju vodstvo, stručnu pomoć kako bi se deblokirali. Ne može se nekad sve sam napraviti, kao što ne možemo sami liječiti sve bolesti. Za bolest tražimo pomoć liječnika, zašto ne bi tražili pomoć financijskih stručnjaka ako je nekome život doslovno potpuno u blokadi?

Stručnjaci za financijsko restrukturiranje blokiranih – to smo mi. Kako znati ima li nade za moj slučaj ako sam blokiran? Naše iskustvo govori da se otprilike svaki drugi blokirani, koji ima redovna primanja, a to je plaća i mirovina, može riješiti svoju blokadu uz našu pomoć.

Država je svojim mjerama pomogla manjem broju ljudi, ali svaki blokirani ima svoju vlastitu priču i ako se tome ne pristupi individualno, mjere države ne mogu dati trajno rješenje za svakog pojedinca, koji je u blokadi. Mi svakog klijenta sagledavamo u cjelini i tražimo način da mu pomognemo kako bi trajno izašao iz prezaduženosti, a ne samo kratkotrajno pojedinom interventnom mjerom.

Temeljem dostupne službene statistike, procjenjujemo da 40.000 do 60.000 blokiranih zaista ima realne šanse da trajno izađu iz blokade uz pomoć financijskog stručnjaka koji će ih provesti kroz taj proces. Također, procjenjujemo da još toliko građana ne uspijeva svojim prihodima redovito podmirivati svoje obveze iz mjeseca u mjesec. Treba znati da se i takvi smatraju prezaduženima i da hodaju po tankoj granici blokade.

Kome možemo pomoći da izađe iz blokade?

Naši su klijenti građani s redovnim primanjima - zaposleni i mlađi umirovljenici. Oni imaju potencijal za reprogram dugovanja. Obično iza tih ljudi stoje slične priče kako su zbog nečega u prošlosti ušli u blokadu ili su postali prezaduženosti. To su gubitak posla ili pad primanja za vrijeme financijske krize. Također, česti su problemi s kreditima u „švicarcima“, ali i privatni životni problemi, kao što je rastava, mogu pogurati pojedinca u prezaduženost.

Kako utvrđujemo možemo li nekome pomoći?

Radimo grupna i individualna savjetovanja. Svi zainteresirani mogu se javiti, dio analize može se napraviti i telefonom. Na individualnim analizama u uredu utvrđujemo stvarno stanje obveza. Često se s blokiranima dogodi da više ne mogu pratiti koliko su i kome dužni jer se iznosi samo gomilaju. Mi to radimo - lociramo mjesta i iznose dugovanja. Klijenta upoznajemo s procesom reprograma, objašnjavamo model međufinanciranja koji koristimo i predložiti kreditora za refinanciranje vaših obveza.
 

Koji je cilj našeg rada?

U konačnici pomažemo klijentima da sve svoje financijske obveze, odnosno dugove, podmire odjednom u cijelosti. Mi kao tvrtka pomažemo u međufinanciranju, odnosno osiguravamo financije za jednokratno pokrivanje dugova. Također, naš posao je da pregovaramo s vjerovnicima i tražimo nagodbu, otpis ili brisanje dijela dugova. Zauzvrat, osiguravamo da klijent vjerovnicima podmiri sva svoja dugovanja jednokratnom uplatom. Tako se dolazi do deblokade i financijske slobode. Jednom kad se to postigne, konačni cilj je da klijent jednim zdravim, normalnim kreditom u banci i s ratom kredita s kojom može živjeti, na kraju vrati iznos koji smo osigurali putem međufinanciranja.

Koja je cijena naše usluge?

Ono što je najvažnije je da nemate nikakvu obvezu prema nama sve do uspješnog okončanja procesa. Točnije, ako nekome ne pomognemo da izađe iz blokade i prezaduženosti, ne naplaćujemo ništa. A svi troškovi u procesu bit će vam prezentirani na početku. Ako pomognemo klijentu i pomognemo mu da izađe iz prezaduženosti, cijena naše usluge savjetovanja kreće se od 4950 do 12.950 kuna, ovisno o iznosu reprograma i složenosti predmeta.

Kako do nas i možemo li pomoći onima izvan Zagreba?

Nazovite nas kako bi provjerili da li u vašoj blizini imamo termin radionice u skorije vrijeme. Budući da radimo na području cijele Hrvatske, ne trebate čekati savjetovanje u vašem gradu, sve možemo dogovoriti i telefonom, mailom ili poštom. Ako uspješno završimo proces, tek u zadnjem koraku, isplati kredita, morate doći osobno kod kreditora, ali i tu se trudimo odabrati lokaciju u vašoj blizini.
Naš ured je na adresi Ulica Ivana Banjavčića 13, blizu Kvaternikovog trga, na 1. katu. Kontakt telefon je 01 4844 877 ili mailom na info@be-on.hr. Radno vrijeme je pon-pet 9-17 sati. Web: beonsavjetovanje.hr

Česta pitanja:

Kome je namijenjen proces financijskog savjetovanja?

  • svim blokiranima koji imaju uvjete za reprogram i na ovaj način žele povratiti svoju financijsku slobodu
  • svima koji su prezaduženi i u opasnosti da će dugovanja prijeći u blokadu računa
  • svima koji žele objediniti sve svoje financijske obveze i tako staviti te obveze pod kontrolu - svima onima koji razmišljaju o tome da svoje financijske obveze zamijene istim ili sličnim obvezama, ali po povoljnijim uvjetima

Ali ja sam prezadužen, blokiran, na crnoj listi...imam li ikakvih izgleda za reprogram?

Da, sve navedeno nije razlog za odbijanje ako postoje osnovni uvjeti i ako kreditna sposobnost nadilazi ukupna zaduženja, a to ćemo utvrditi na samoj analizi financijskog stanja.

A što ako sam već pokušao napraviti reprogram svojih obveza, ali nisam uspio?

Bitno je znati da neuspjeh u jednoj banci ne znači neuspjeh u svim bankama, odnosno da je bitno kvalitetno napraviti sve potrebne korake u pripremi reprograma te na kraju odrediti pravu banku za pravi problem.

Ako ispunjavam uvjete za financijsko savjetovanje koji je sljedeći korak?

Sljedeći korak je da nam se javite telefonski ili mailom na naše kontakt podatke, ili osobno (uz prethodnu najavu) dođete na adresu našeg ureda (Banjavčićeva 13/I).

Preuzimam li dolaskom na financijsko savjetovanje bilo kakve obveze?

Ne, provođenje osobne financijske analize je informativne naravi, potpuno besplatno i bez ikakvih obveza za vas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve