Obavijesti

News

Komentari 7

Našli ga u dijelovima: Bogatog šofera ubili, raskomadali i bacili

Našli ga u dijelovima: Bogatog šofera ubili, raskomadali i bacili
1

Policija sumnja da je par Milana Filipovića (52) ubio zbog koristoljublja. On je kod sebe imao određenu svotu novaca. Uhićena negira zločin i za sve optužuje svojeg partnera

VIDEO

Milan Filipović (52) iz Kuršumlije, čiji su nestanak prijavili 22. prosinca, pronađen je raskomadan i bačen u kanal. Policija je prije nekoliko dana u kanalu našla trup, a u srijedu i ruke i noge te je DNK analiza pokazala da je riječ o Milanu.

Policija je uhitila R. P. (43) i njegovu nevjenčanu suprugu S. P. (25). Njih dvoje su Milana navodno kontaktirali preko Facebooka. Milana su nagovorili da dođe u Smederevo. Navodno je S.P. se trebala s njim dogovoriti oko posla u njegovom kafiću u Švicarskoj. Milan je bio vlasnik kafića, a bio je i auto prijevoznik koji je vozio do Švicarske.

Policija pretpostavlja da ga je par ubio iz koristoljublja. Milan je naime, prema riječima njegovih kolega kod sebe uvijek imao određenu svotu gotovine. Navodno je u trenutku nestanka kod sebe imao najmanje 1000 švicarskih franaka (oko 6.600 kuna).

S.P. je rekla da ju je Milan trebao angažirati za rad u kafiću. Negira da ima bilo kakve veze s ubojstvom i tvrdi da je Milana ubio njezin partner. Navodno je R.P. Milana udario lopatom po glavi. Žena tvrdi da je tada otišla od kuće i nije je bilo tri dana. Kaže da je bila u hotelu.

Kada se vratila, tijelo ubijenog je bilo zamotano u tepih i tako je odvezeno u iznajmljenom vozilu i bačeno u kanal. Tko i kada ga je raskomadao još se ne zna.

Priča se počela odmotavati 27. prosinca kada je pronađen bijeli kombi kojim je Milan Filipović krenuo na put. U bravi vozila su bili ključevi, a netko je dokumente bacio pored kombija. Tada se već posumnjalo da se Milanu dogodilo nešto loše, piše Blic.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca