Obavijesti

News

Komentari 3

Našli metalnu šipku kojom su pretukli I. Rađenovića?

Našli metalnu šipku kojom su pretukli I. Rađenovića?
17

Policija je blizu stana M. Šimunca iskopala šipku za koju vjeruje da je njome pretučen Rađenović. Navodno su našli i popis osoba koje treba pretući

VIDEO

Nikolu Presečkog (26) i Miodraga Šimunca (41) policija je u četvrtak oko 23 sata prepratila na Županijski sud u Zagrebu. Sumnjiče ih da su sredinom svibnja u zagrebačkom naselju Travno pretukli bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića.
Istražni sudac Ivan Sarić ispitao ih je i odredio im 48-satno zadržavanje. Branili su se šutnjom. Za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda prijeti im do tri godine zatvora.
Policija je još u četvrtak oko 16 sati počela “češljati” cvjetnjake ispred zgrade u Koranskoj ulici u Zagrebu, gdje je neprijavljeno stanovao Šimunac. Iz policije su nam potvrdili kako su pronašli neke predmete koje su poslali na vještačenje.
Doznajemo da je riječ o uskom, dugačkom, metalnom predmetu, za koji se pretpostavlja kako je šipka kojom je pretučen Rađenović. Policija je i u petak kopala po Koranskoj. Navodno su imali indicije da je u jednom od cvjetnjaka zakopana staklenka s drogom i pištoljem. No omela ih je kiša. Zbog opasnosti da im uništi moguće otiske prstiju, morali su prestati kopati.
O slučaju Rađenović oglasio se i gradonačelnik Milan Bandić.
- Čestitam policiji na uhićenju napadača, ali moram dodati da se to moglo učiniti i mnogo prije - kazao je Bandić. Na pitanje što ako se utvrdi da je nalogodavac premlaćivanja iz redova Holdinga, kaže: “Pustite policiju da radi svoj posao. Ja sam preozbiljan čovjek da bih nagađao o takvim stvarima. Manite se ćorava posla”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a