Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

'Navijači, budite gospoda, svoje šalove zavežite poput kravate'

Članovi znamenite vojne povijesne postrojbe Kravat pukovnije snimili su prigodan video „Čemu služi navijački šal“ u kojemu su dali u upute kako šal vezati kao kravatu

Foto: screenshot/Youtube/Twitter
24 komentara

I Kravat pukovnija bodri hrvatske nogometaše u Rusiji! Članovi znamenite vojne povijesne postrojbe koja svojim programom aktualizira povijesne početke kravate snimili su prigodan video „Čemu služi navijački šal“  u kojemu na originalan način pozdravljaju naše vitezove finala i pozivaju sve navijače da svoj nacionalni ponos i podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji širom Hrvatske, ali i cijeloga svijeta, iskažu vezanjem navijačkog šala kao kravate.

Foto: Kravat pukovnija

Učinila je to već i Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, vežući navijački šal kao leptir kravatu, ističu. 

- A iščekivani susret nije prvi sraz Hrvata i Francuza u povijesti, upućuju iz Kravat pukovnije i ustanove Academia Cravatica, podsjećajući ponosno na povijesne početke kravate u 17. stoljeću kada je ovaj hrvatski, a svjetski odjevni predmet ušao na velika vrata, prvo na francuski dvor, a potom osvojio svijet, ne samo kao odjevni predmet, već i kao simbol ljudske vertikale i dostojanstva.

„I u predstojećem finalu, budimo dostojni kravate!“ poruka videa „Čemu služi navijački šal“,  u kojem Kravat pukovnija također poziva naviječe da budu gospoda. Uz ove poruke, video sadrži i kratki tutorial kako vezati navijački šal - poručili su iz Kravat pukovnije. 

POGLEDAJTE VIDEO

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message