Obavijesti

News

Komentari 24

'Navijači, budite gospoda, svoje šalove zavežite poput kravate'

'Navijači, budite gospoda,  svoje šalove zavežite poput  kravate'

Članovi znamenite vojne povijesne postrojbe Kravat pukovnije snimili su prigodan video „Čemu služi navijački šal“ u kojemu su dali u upute kako šal vezati kao kravatu

VIDEO

I Kravat pukovnija bodri hrvatske nogometaše u Rusiji! Članovi znamenite vojne povijesne postrojbe koja svojim programom aktualizira povijesne početke kravate snimili su prigodan video „Čemu služi navijački šal“  u kojemu na originalan način pozdravljaju naše vitezove finala i pozivaju sve navijače da svoj nacionalni ponos i podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji širom Hrvatske, ali i cijeloga svijeta, iskažu vezanjem navijačkog šala kao kravate.

Učinila je to već i Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, vežući navijački šal kao leptir kravatu, ističu. 

- A iščekivani susret nije prvi sraz Hrvata i Francuza u povijesti, upućuju iz Kravat pukovnije i ustanove Academia Cravatica, podsjećajući ponosno na povijesne početke kravate u 17. stoljeću kada je ovaj hrvatski, a svjetski odjevni predmet ušao na velika vrata, prvo na francuski dvor, a potom osvojio svijet, ne samo kao odjevni predmet, već i kao simbol ljudske vertikale i dostojanstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„I u predstojećem finalu, budimo dostojni kravate!“ poruka videa „Čemu služi navijački šal“,  u kojem Kravat pukovnija također poziva naviječe da budu gospoda. Uz ove poruke, video sadrži i kratki tutorial kako vezati navijački šal - poručili su iz Kravat pukovnije. 

POGLEDAJTE VIDEO

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.