Obavijesti

News

Komentari 0

Navijači iz cijele Lijepe naše su stigli u Zagreb: 'Bravo Vatreni'

Navijači iz cijele Lijepe naše su stigli u Zagreb: 'Bravo Vatreni'
7

Tijekom ponedjeljka ujutro u Zagreb je stigao niz buseva iz svih krajeva zemlje. Brojni navijači stigli su iz Varaždina, Zadra, Belog Manastira, Škabrnje, Osijeka...

VIDEO

Dvadesetak autobusa iz raznih dijelova Hrvatske u ponedjeljak prijepodne je stiglo u Zagreb. Stotine navijača došlo je dati podršku nogometašima i dočekati ih na glavnom zagrebačkom trgu. Dobro raspoloženje, pjesma, skandiranje, ples, nazdravljanje, veselje i smijeh obilježili su okupljanje brojnih navijača u blizini Zagrebačkog Velesajma. Od tamo su organiziranim prijevozom malo po malo odlazili na Trg bana Jelačića. 

- Ne znam ništa, totalno sam izvan sebe, u transu. Presretan sam, bravo Hrvatska, bravo Vatreni, vi ste naši prvaci - poručio je odmah po izlasku iz navijačkog busa Luka (24) koji je stigao iz Nove Gradiške. 

Hrvatski navijači, odjeveni u kockaste dresove, opremljeni navijačkim kapama, šalovima, zastavama i ostalim rekvizitima s crveno bijelim kockicama, u Zagreb su stigli iz Varaždina, Siska, Vinkovaca, Zadra, Nove Gradiške, Osijeka... Uglas su pjevali pjesme 'Moja domovina', 'Zovi, samo zovi'. Skandirali su Hrvatska, svi redom sretni zbog nevjerojatnog uspjeha reprezentacije. 

- Presretni smo. Prvih nekoliko minuta nakon utakmice bila sam tužna zbog srebra, ali vrlo brzo je krenulo slavlje. Hvala našim Vatrenima - rekla je Nikolina (32) iz Nove Gradiške. 

- Jako smo ponosni, ne znamo što nas točno očekuje danas, ali veselimo se. U Zagrebu smo danas, a možda i sutra - rekli su nam euforični navijači iz Siska. Među njima stigla je i Melita (79), koja za sebe kaže da je usprkos godinama, vatrena navijačica.  

- Nikada nisam ovako nešto doživjela. Bit će fenomenalno. Bravo Vatreni - rekla je.  
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa