Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
88 komentara

'Ne damo hipodrom, za dom i djecu borit ćemo se do kraja...'

Gradonačelnik Milan Bandić, podsjećamo, najavio je korisnicima Hipodroma kako ga moraju napustiti do 1. prosinca kako bi počeli radovi na projektu tzv. "zagrebačkog Manhattana

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
88 komentara

Za dom i za djecu borit ćemo se do kraja, poručilo je u subotu prijepodne nekoliko tisuća prosvjednika okupljenih ispod Hipodroma. 

Gradonačelnik Milan Bandić, podsjećamo, najavio je korisnicima Hipodroma kako ga moraju napustiti do 1. prosinca kako bi počeli radovi na projektu tzv. "zagrebačkog Manhattana".

Prosvjed su organizirale Facebook stranice "Zagreb te zove", "Zeleni odred - forum braniteljske udruge Vidra - veterani, društvena akcija te Udruga građana Siget.

- Čoban iz pogane Vlake ne zna da je na Manhattanu Central Park gdje su konji i jahači uobičajena pojava, samo je jedna od poruka sa mnogobrojnih transparenata, čiji se autori nisu lovili poslati jasnu poruku zagrebačkom gradonačelniku.

- Samo je neki konj mogao reći da ovaj prostor više neće biti hipodrom - rekao je Dario Juričan, redatelj i samoprozvani kustos Muzeja mita i korupcije. Organizatori prosvjeda najavili su i prosvjed ispred gradske skupštine.

- Došlo nas je više na prosvjed nego što je Bandić na izborima dobio glasova - zaključili  su prosvjednici koji upozoravaju da hipodrom najviše koristi djeci.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message