Obavijesti

News

Komentari 78

Ne mogu imati svoje dijete pa su kupili lutku: 'Baš nam sliči'

Ne mogu imati svoje dijete pa su kupili lutku: 'Baš nam sliči'

Nakon što su saznali da nikad neće moći imati vlastito dijete, Crystal i Terry Duke odlučili su se za alternativno rješenje. Za 350 funta dobili su malenog Georga

VIDEO

Nakon što su saznali da nikad neće moći imati vlastito dijete, Crystal i Terry Duke odlučili su se za alternativno rješenje. Za 350 funta dobili su malenog Georga. Na prvi pogled on je slika i prilika svojih roditelja, no za razliku od ostale djece, George je plastična lutka.

Crystal i Terry upoznali su se 2008. godina. Nakon dvije godine uzaludnih pokušaja, liječnici su rekli Crystal da ne može zatrudnjeti jer njeno tijelo ne proizvodi jajne stanice. Crystal je pala u depresiju.

- Sve ono o čemu sam godinama sanjala je palo u vodu, bila sam devastirana. Sanjala sam o djetetu koje će biti savršeni spoj Terryja i mene - kazala je.

Nakon što im je odbijen zahtjev za posvajanje jer njihov jednosobni stan nije dovoljno velik za dijete, liječnik im je predložio da nabave lutku koja izgleda kao prava beba, piše Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U početku mi je to bila prilično čudna ideja. Terry je bio rezereviran. No počela sam istraživati i shvatila sam da ima mnogo ljudi koji su priskočili istom rješenju - kazala je.

George je u listopadu 2016. poštom stigao u novu obitelj. Mladi roditelji okupili su prijatelje i obitelj i priredili mu zabavu dobrodošlice.

- Onog trena kad sam vidjela Georga, zaljubila sam se u njega. Bio je moje dijete i odmah sam uspostavila vezu s njim. Ja sam napokon postala majka. Učinila bi bilo što da ga zaštitim. Prijatelji su kazali da ima moje oči i Terryjevo lice - kazala je Crystal.

Iako je riječ o lutki, ovaj bračni par Georga tretira kao pravu bebu. Kupuju mu dječje potrepštine, igračke, hrane ga, mijenjaju pelene i vode u šetnju parkom.

- Znam da su mnogi roditelji iscrpljeni jer se dižu noću da hrane djecu, ali Terry i ja smo to toliko dugo htjeli, da čak i u tome uživamo - kazala je Crystal.

Išli su toliko daleko da su potrošili 250 funta na božićne poklone za svog sina, a odveli su ga i na upoznavanje s Djeda Mrazom.

Dosad su imali tek nekoliko manjih neugodnosti. 

- U autobusu nije bilo mjesta za dvoja dječja kolica pa je jedna majka morala izaći i čekati na stanici idući. Bila je bijesna. Derala se da ne zaslužujem mjesto jer je moje dijete lutka. Bilo je užasno, ali sam je ignorirala. Pokušavam se ne obazirati na to što drugi govore- kazala je Crystal.

Sljedeće godine ponosni roditelji planiraju proširiti obitelj i Georgeu nabaviti mlađu sestricu.

- Otići ćemo kod istog umjetnika koji je napravio Georga i on će na temelju naših fotografija napraviti još jednu lutku. Bit će stara između 0 i 3 mjeseca. Veselimo se proširenju obitelji - kazala je.

Par i dalje traži donora jajnih stanica kako bi jednog dana imali svoju pravu djecu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag