News

Komentari 3

'Ne mogu vjerovati, nikad nije bilo svađa': Zbog smrti starice u Puli uhitili su kćer i unuka?

'Ne mogu vjerovati, nikad nije bilo svađa': Zbog smrti starice u Puli uhitili su kćer i unuka?

Dojavu o mrtvoj ženi u stanu pulska je policija dobila u četvrtak oko 15 sati. Mrtvu ženu u stanu su pronašli članovi obitelji i susjedi. Policija je prvo uhitila ženu, a par sati kasnije i muškarca

Ne možemo vjerovati da je naša susjeda mrtva. Posljednji puta vidjeli smo je prije tri-četiri dana, govorili su šokirani susjedi ispred zgrade u Zoranićevoj ulici u pulskom naselju Veruda.

Dojavu o mrtvoj ženi u stanu pulska je policija dobila u četvrtak oko 15 sati. Mrtvu ženu u stanu su pronašli članovi obitelji i susjedi, a zbog sumnje na nasilnu smrt policija je uhitila žensku osobu. Nekoliko sati kasnije uhitili su i muškarca. Navodno je riječ o ubojstvu unutar obitelji te su uhićeni članovi obitelji, odnosno kći i unuk mrtve žene.

Na tijelu je bilo tragova nasilja i slijedi obdukcija.

Susjedi s kojima smo razgovarali kažu kako je bila divna susjeda i majka.

- Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. U istoj zgradi živi i njezina kći, a nikada među njima nisam čuo svađu ili prepirku - rekao je jedan od susjeda.  

Pred zgradom gdje je starica pronađena mrtva susjedi su kazali kako je ovo velika tragedija.

- Strašno je što joj se dogodilo, a samo možemo reći da su kao obitelj bili uzorni i nikada nije bilo problema - kazali su šokirani susjedi.

Uz policiju, na očevid su izašli forenzičari i državni odvjetnik, a očevid je trajao do dugo u noć.

Najčitaniji članci