Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
424 komentara

'Ne, nemam pištolj u gaćama, nego najveći penis na svijetu'

SAD: Jonah je dobio i 'priznanje' da je vlasnik najvećeg penisa na svijetu, koji je dugačak 23 centimetra u - mirovanju. Carinici u zračnoj luci su mislili da nosi pištolj

Sphere TV
Foto: Sphere TV

Carinici su u zračnoj luci u San Franciscu 9. srpnja zaustavili Jonaha Falcona (41) zbog sumnje da u gaćama ima oružje, a ispostavilo se kako se radi o njegovom penisu, koji je dugačak 23 centimetra, a u erekciji 34 centimetra. Muškarac iz New Yorka ima službeno najveći penis na svijetu. U intervjuu za Huffington Post pojasnio je cijelu neugodnu situaciju. 

- Penis mi je bio s lijeve strane gaća, a tada nisam imao erekciju. Jedan od zaštitara u zračnoj luci me pitao jesu li mi džepovi prazni i rekao sam da jesu - ispričao je Falcon. Dodaje kako je znao da će problemi nastati nakon što prođe kroz skener tijela. Falcon je rekao kako ga je nakon skeniranja tijela zaustavio još jedan zaštitar, koji ga je pitao ima li po tijelu nekakve izrasline. Pustili su ga kada su ustanovili da je problematičan zapravo njegov penis, a ne pištolj.

Falcon je do svoje 18. godine shvatio kako mu je penis veći od normalnog, a kasnije je dobio i "priznanje" da je najveći na svijetu. To mu se priznaje, iako Guinnessova knjiga rekorda nema takve kategorije. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message