Obavijesti

News

Komentari 3

Ne propustite ovu nedjelju Eko festival za djecu u Maksimiru!

Ne propustite ovu nedjelju Eko festival za djecu u Maksimiru!
1

Eko Limach Fest (ELF) je prvi pravi dječji eko festival na otvorenom namijenjen djeci od 3 do 12 godina i roditeljima koji će se održati u nedjelju, 19. lipnja 2016, od 10 do 19 sati u Parku Maksimir

VIDEO

Eko limachi će zajedno sa roditeljima interaktivno sudjelovati u programu, učiti o održivom razvoju, važnosti očuvanja prirode i okoliša, zdravog života, kao i zdravih prehrambenih i sportskih navika. Jedan cijeli ELF dan pun učenja kroz igru i zabavu omogućen je djeci kako bi im pokazao da kreativnost ne poznaje granice i kako jednoga dana uistinu mogu ovaj svijet učiniti boljim mjestom. ELF želi potaknuti i roditelje da što više vremena provedu sa djecom u prirodi te daje ideje kako provesti zajedničko vrijeme na odgovoran i održiv način.

Eko Limach Fest

Posjetitelje tako ovu nedjelju 19. 6. od 10 do 19 sati u Parku Maksimir očekuju brojne zanimljive radionice, a neke od njih su #‎smART kreativna radionica izrade mozaika od čepova plastičnih boca,  radionica kolažiranja powered by UHU,  radionica bubnjanja i prepoznavanja ritma u sebi i izvan sebe u suradnji sa Tribal Jam Orchestra, #‎EkoVrt radionica vrtlarenja i kompostiranja by Marica vrtlarica, #‎Bioteka znanstvena radionica u suradnji sa Bioteka.hr,  radionica izrade osvježavajućih napitaka i zalogajčića pod vodstvom food blogerice Natalie Knezic,  radionica ručnog uveza knjige umjetnika Zorana Vidakovića,  kreativno-edukativna radionica u suradnji sa ZOO Zagreb i mnoge druge. 

Eko Limach Fest

Prvi pravi dječji eko festival na otvorenom namijenjen djeci od 3 do 12 godina i roditeljima a u sklopu ELF-a bit će održana i „Čakulaonica za samohrane roditelje“ u organizaciji portala Sretna mama i istoimene Udruge samohranih roditelja. Radionica „Zajedno smo jači“ namijenjena je samohranim roditeljima i jednoroditeljskim obiteljima, a cilj programa je pružiti roditeljima podršku i omogućiti im međusobno upoznavanje i umrežavanje.

Eko Limach Fest

Na Velikoj pozornici u Maksimiru sve posjetitelje očekuje i bogat glazbeno-scenski program. Bit će izvedena lutkarska predstava „Iš’o Viljo u dućan“, autorski projekt uglednih lutkarica Krune Tarle i Morane Dolenc te predstava Reciklirana priča u produkciji kazališta Svarog, a svojim nastupom eko limache će razveseliti i dječji zbor Kikići. Na pozornici će biti održana i otvorena tribina o kreativnosti.
Od sportskog sadržaja bit će tu nogomet, taekwondo klub Pantera Zagreb te jedinstven Gym&Fun program u produkciji Sport Educe. 

Eko Limach Fest

Za sve posjetitelje smo pripremili i „Mali plac za najmlađe“ u suradnji s Malim placom s Tavana gdje će se eko limachi upoznati sa zdravim namirnicama hrvatskih proizvođača.

ELF je i humanitarnog karaktera u suradnji s udrugom Portal Dobrote. U sklopu festivala održat će se kreativna humanitarna akcija/radionica s ciljem senzibilizacije djece i javnosti o Downovom sindromu te o važnosti prava svakog djeteta.

Ulaz je za sve posjetitelje u potpunosti slobodan!

Eko Limach Fest
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je