Obavijesti

News

Komentari 100

Ne smije raditi u školi: Udana profesorica bila u vezi s đakom

Ne smije raditi u školi: Udana profesorica bila u vezi s đakom

Amena Nazam-Khan, profesorica u srednjoj školi Tong u engleskom Bradfordu, optužena je za seksualne odnose sa svojim 18-godišnjim učenikom i dobila je jedinstvenu kaznu

VIDEO

Doživotna zabrana predavanja u školama kazna je koja je snašla 36-godišnju Amenu Nazam-Khan, udanu profesoricu iz engleskog grada Bradforda, u neposrednoj blizini Leedsa.

Ona je putem društvenih mreža zavodila i u konačnici osvojila svog 18-godišnjeg učenika i s njim se seksala u razdoblju od devet mjeseci. Družili su se na raznim mjestima - od njezine kuće do restorana i hotela, a profesorica je uredno plaćala sve ručkove i večere.

Neimenovani učenik je istražiteljima priznao da je s profesoricom izlazio u grad, a jednom prilikom ih je vidio jedan učenik iz škole.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ravnatelj i upravni odbor škole saznali su za aferu i odmah suspendirali nastranu profesoricu, a ona je bila prisiljena prekinuti vezu sa svojim mlađahnim ljubavnikom.

Osim finih druženja u restoranima i hotelima, dotična Amena je svom ljubimcu kupovala i poklone poput ručnog sata marke Hugo Boss i karata za koncerte.

Dječak je nakon svega doživio emocionalni slom i sve priznao, a sudsko vijeće je u svom iskazu napomenulo da profesorica nije pokazivala žaljenje zbog svojih postupaka. Inače, zanimljiva poveznica s ovom srednjom školom je njezin bivši učenik, poznati pjevač Zayn Malik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a