Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

'Ne treba nam neprijatelj, mi se borimo za narod i državu'

Do 2019. sam bio sin, suprug, inženjer, bio sam krovopokrivač, svašta sam radio, pa pjevač ali od 2019. sam definitivno postao lopov tajkun, kriminalac, dezerter i naravno pjevač, kaže Škoro o kritičarima

Foto: Facebook/Hrvati.ch
34 komentara

Nema danas pjesme, nema piva, nema hrane, ali nas ima, pred nama je burno političko razdoblje u kojem imamo vrijeme i pomalo opasnije nego za vrijeme rata jer nema definiranog neprijatelja. Ne treba nam neprijatelj, borimo se za narod i državu da sustav vratimo narod, rekao je nedavno na predizbornom skupu u Zürichu Miroslav Škoro. 

- Do 2019. sam bio sin, suprug, inženjer, bio sam krovopokrivač, svašta sam radio, pa pjevač ali od 2019. sam definitivno postao lopov tajkun, kriminalac, dezerter i naravno pjevač. Glupi pjevač i zet, srpski zet - rekao je Škoro o kritikama. Najavio je is voj program. 

- Da sam predsjednik destabilizirao bih takvu vladu, vladu koja nam je ukrala 20 godina života, ne bi vi bili ovdje da nam nisu ukrali to vrijeme. Mi smo vrijedni ljudi svugdje samo ne u našoj državi. Vladi je samo bitno da su na vlasti - kaže Škoro. Najavio je i da želi riješiti glasovanje elektronskim putem.

- Hrvatska mora imati jaču gospodarsku diplomaciju. U našim odnosima sa susjedima predugo lutamo. Trebamo obući gaće i postaviti se kao članica EU-a i NATO-a. Vrijeme je da drugi skinu gaće i poslušaju nas. Dakle nema mijenjanja granica, a Srbija mora riješiti pitanje nestalih, mora vratiti kulturno blago i mora vratiti arhive koji se još nalaze u Srbiji - kaže.  

- Mi možemo napraviti iskorak, promjenu, ali moramo biti politički svjesni pred nama je vrijeme u kojem možemo državu vratiti narodu. Ja se ne bojim pametnih ljudi, ja ne želim biti najpametniji znam da nisam najpametniji pa pozoveš pet, šest pametnih i pitaš ih kako da napravimo referendum da se povećaju ovlasti predsjednika - rekao je Škoro.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message