Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Ne volite baš čistiti? Onda vam se ovo svakako isplati kupiti na popustu za Crni petak

Ne volite baš čistiti? Onda vam se ovo svakako isplati kupiti na popustu za Crni petak

Volimo kad nam je dom čist i uredan, ali najčešće mrzimo čistiti i pospremati. Nasreću, danas postoje roboti koji će to činiti umjesto nas, a neke od njih pronašli smo na odličnim popustima za Crni petak

Groznica zvana Crni petak službeno je počela. Dok će mnogi pohrliti u prodavaonice i osvježiti svoj ormar novim krpicama, obućom i modnim dodacima te se počastiti ponekim beauty proizvodima, neki najveće popuste u godini jedva čekaju kako bi napokon ulovili odlične gadgete i druge kućanske uređaje po povoljnijim cijenama. U moru laptopa, mobitela, televizora, igraćih konzola, aparata za kavu te drugih kućanskih uređaja, za oko nam je zapela genijalna ponuda usisavača i perača podova iRobot. Zato, ako su vam usisavanje i pranje podova najomraženiji kućanski posao, onda nastavite čitati i otkrijte koji su to modeli na popustu!

Pod čist ko suza

Često uz natrpan raspored nemamo vremena kuću ili stan održavati čistim koliko bismo htjeli, pa su mrvice, prašina i ostala prljavština nezaobilazni dio naše svakodnevice. Ako uz posao i druge obaveze imate i djecu ili kućnog ljubimca, vječno čisti podovi mogu se činiti nemogućom misijom.

Zato je ovogodišnji Crni petak idealan da napokon nabavite kućnu pomoćnicu koja će čistiti umjesto vas, a iRobot Roomba 698 svakako je dobra investicija. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, uspješno se nosi sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca.

S WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvjema višeslojnim četkicama te ima posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje kutova i rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanjih čestica do veće prljavštine s vašeg poda. Uz pomoć tehnologije Dirt Detect robot otkriva područja koncentrirane prljavštine i obrađuje ih još temeljitije, a pomoću praktične aplikacije iRobot HOME možete početi s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. 

Još jedan odličan model je Roomba e5154 iz napredne serije e5. Ovaj robotski usisavač posjeduje revolucionarnu tehnologiju AeroForce, koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. WiFi veza omogućuje upravljanje robotom pomoću mobilne aplikacije iRobot HOME i kad niste kod kuće.

Uređaj uključuje i način virtualnog zida VirtualWall, koji usmjerava robota da čisti ondje gdje vi to želite i zaobilazi one prostorije koje ne želite čistiti. Način HALO zadržava robota na distanci od predmeta koje želite zaštititi, npr. posude s vodom i hranom svojega kućnog ljubimca.

Za one koji žele više

U posebnoj ponudi za Crni petak je i Roomba 971koji, za razliku od drugih robota, ima novu navigaciju iAdapt 2.0 s vizualnim prepoznavanjem prostora. Za ograničavanje područja možete koristiti novi virtualni zid s dvostrukim djelovanjem. Od prethodnih serija razlikuje se po tome što ne čisti više po spiralnim i dijagonalnim uzorcima nego se kreće kvadrat po kvadrat po ravnoj crti. Roombom se upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete.

Tijekom čišćenja znate u kojoj je fazi usisavanja, a možete i podešavati raspored ili pristupiti drugim korisnim informacijama videopodrškom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce. No ni to nije sve kad je riječ o robotu iz serije 900, koju, zahvaljujući Imprint tehnologiji povezivanja, možete bez problema povezati s Braavom jet M6. Kad Roomba 971 završi svoj dio i očisti dom, on šalje signal Braavi jet M6 kako bi ona mogla potom oprati podove. Samim time zaokružena je cijela priča.

Naime, robotski čistač Braava jet® m6 novi je i najnapredniji robot za čišćenje. Poseban je po tome što čisti kao što biste i vi - učinkovito čisti i pere podove u kući. Jednostavno instalirate željenu tkaninu - bilo za mokro ili suho čišćenje. Koristi iAdapt® 3.0 s vSLAM® tehnologijom i Smart Imprint mapiranje kako bi dobila plan prostorija kod kuće, omogućujući korisniku da odabere područja koja želi očistiti i postavi raspored čišćenja. Početak čišćenja robotskim usisavačem može se pokrenuti putem aplikacije iRobot HOME ili pomoću gumba CLEAN. 

Iskoristite fantastične popuste za Crni petak i priuštite si svakodnevno čisti pod i usredotočite se na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Kupite Roombu 698 po akcijskoj cijeni od 1799 kn, Roombu e5154 po cijeni od 2699 kn, Roombu 971 po cijeni od 3499 kn, Roombu i7+ (i7550) po cijeni od 6299 kn, Roombu s9+(s9558) po cijeni od 8999 kn te Braavu jet m6 po cijeni od 3999 kn. Akcija traje od 27. 11. do 30. 11. 2020. godine ili do isteka zaliha. 

Black Friday ponuda dostupna je ekskluzivno na maloprodajnim mjestima iRobot Hrvatska: iRobot web trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve