Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ne znaju koji je od pljačkaša ubio Golika

Na nastavku suđenja u četvrtak svoja su stručna mišljenja iznijela tri sudska vještaka, dva balističara i medicinski vještak

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

U sudnici su prikazane snimke pljačke Zagrebačke banke na Drvinju i Fine u Zvonimirovoj. Na snimci pljačke na Drvinju jasno se vidi jedan razbojnik sa škorpionom. Cijelo vrijeme muči se s oružjem. Svi pljačkaši bili su zamaskirani. Posebno šokantan bio je dio snimke na kojem se vidi kako Dragutin Golik, heroj s Drvinja, koji je nedavno preminuo zbog posljedica ranjavanja u toj pljački, trči za jednim od razbojnika. Na snimci se ne vidi tko je u njega pucao, no vidi se da je Golik potrčao za razbojnikom i potom pokošen pao. Na nastavku suđenja u četvrtak svoja su stručna mišljenja iznijela tri sudska vještaka, dva balističara i medicinski vještak.
Međutim, balističari nisu mogli utvrditi iz kojeg je oružja pucano na Golika, kao ni iz kojeg je oružja pucano na zaštitare u Fini. Ipak, pokušali su na temelju visine i drugih fizičkih karakteristika te putanje metaka rekonstruirati što se u pljačkama zaista dogodilo.

Možda vas zanima i ovo:
Message