News

Komentari 112

'Ne znam da je rođeno dijete u homoseksualnoj zajednici. Ni riba ne može u šumi plivati...'

'Ne znam da je rođeno dijete u homoseksualnoj zajednici. Ni riba ne može u šumi plivati...'

Mislim da su naše institucije jako dobre. Nije to Oliver Twist, nisu to situacije iz 15. stoljeća, djeca mogu dobiti sav potreban odgoj, pažnju, ljubav i sve ono što im treba, uvjeren je HDZ-ov povjesničar

Povjesničar i kandidat na listi HDZ-a u prvoj izbornoj jedinici Ivo Lučić bio je gost N1 Studija uživo.

Lučić je kazao kako već dvadesetak godina u politici jer je član HDZ-a od 1989,, ali kako je ovo jedna specifična situacija u društvu u kojoj se potrebno angažirati. 

- Politika je puno više od objava na fejsu, od vic mahera, tamburaša - to je ozbiljan i odgovoran posao. I građani će znati prepoznati bez obzira što se tu nudi štošta, znat će prepoznati ozbiljne političare od epizodista - rekao je Lučić.

- Djeca nastaju koliko ja znam isključivo u odnosu muškarca i žene, ne znam niti jedan slučaj da je unutar nekakvih homoseksualnih ili bilo kakvih drugih zajednica da je rođeno dijete. Prema tome, dijete treba biti odgajano u onoj sredini u kojoj je nastalo. Kao što riba ne može u šumi plivati, tako mislim da djeca ne mogu u nekim zajednicama - istaknuo je Lučić.

Upitan o tome je li bolji dom ili istospolna obitelj, odgovara: "Ovisi gdje je bolje. Mislim da su naše institucije jako dobre. Nije to Oliver Twist, nisu to situacije iz 15. stoljeća, djeca mogu dobiti sav potreban odgoj, pažnju, ljubav i sve ono što im treba". 

Istaknuo je kako se 'prilično slaže' sa stavom ministra Beroša.

 

Najčitaniji članci