Obavijesti

News

Komentari 25

'Ne znam plesat': Assange se 'razbacao' u disku na techno

'Ne znam plesat': Assange se 'razbacao' u disku na techno
6

Šef WikiLeaksa ispočetka nije dao DJ-ju da ga snima, no kasnije se potpuno opustio. Njegov bivši kolega uspoređuje Assangeov ples sa plemenskim ritualima

VIDEO

Julian Assange (39) prijetnja je vladama diljem svijeta, u SAD-u ga smatraju opasnim koliko i Osamu bin Ladena, navodno je magnet za žene, no na plesnom podiju šef WikiLeaksa je totalni amater. U disku u glavnom gradu Islanda 2009. godine DJ Seth Sharp snimio ga je kako se 'razbacuje' ne baš pohvalnim plesnim pokretima. 

- Potpuno se opustio, bilo ga je po cijelom plesnom podiju i jako me impresioniralo kako mu nije bilo neugodno. Snimio sam ga i fotografirao. Njegova sijeda kosa je bila upečatljiva jer klijenti diska obično izgledaju puno mlađe, rekao je DJ za časopis Forbes. Tada još nije shvaćao koga snima. Tek nakon što je na internetu objavljena jedna Assangeova fotografija iz te noći, DJ je odlučio objaviti svoj video. Kaže da mu Assange u početku nije dao da ga snima kako 'brije' na techno glazbu.

- Obično fotografiram ljude dok plešu. Bilo mi je cool što se stariji frajer razbacuje na moju glazbu, rekao je DJ. Ovo nije prvi put da su Assangeove plesne sposobnosti dovedene u pitanje. Njegov bivši kolega Daniel Domscheit-Berg u svojoj knjizi je napisao da Assange zauzima previše prostora dok pleše.

- Gotovo kao vođa plemena dok izvodi neki ritual. Nije baš ritmičan i koordiniran, nema osjećaja za glazbu, no u jednu ruku je cool - napisao je Domscheit-Berg. 

Assange je trenutno u kućnom pritvoru u Velikoj Britaniji nakon što je izgubio prvu bitku u borbi protiv izručenja Švedskoj. Tamošnji tužitelji ga terete za navodno seksualno zlostavljanje dviju Šveđanki. Assange niječe optužbe i tvrdi da su dio urote da ga se diskreditira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca