Obavijesti

News

Komentari 98

'Ja ne znam skijati, kukavica sam, ali svejedno sam sretan...'

'Ja ne znam skijati, kukavica sam, ali svejedno sam sretan...'
5

Nakon tromboze, a pogotovo nakon plućne embolije, svatko, pa i Bandić, trebao bi se odmarati. Zato je Bandić umoran, brzo se uspuše. Zato se ne bi smio odmah preforsirati

VIDEO

Netom što je izašao iz bolnice, gradonačelnik Milan Bandić dao se u cjelodnevni obilazak Zagreba. Turneju je završio dolaskom na otvaranje skijališne sezone na Sljemenu.

- Samo ću reći dvije rečenice - rekao je vidno izmučeni Bandić okupljenim novinarima. 

- Ja se sa sjetom sjećam 2001 godine, ima tome dosta godina, a ja dobro pamtim, tu smo bili Pavlek i Žiljak i još neki drugi ljudi i ja. Onda smo rekli da ćemo za četiri godine ovdje imati Svjetski kup. Sve se obistinilo. Napravili smo tvornicu snijega, sve što je netko rekao da će napraviti, napravio je. Pitanje je da li bismo mi mogli inače ispoštovati pravila FIS-a da nije bilo Pavleka i Žiljka koji ovdje spavaju, oni su zaslužni za sve ovo - izjavio je Bandić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam skijati, kukavica sam, nisam naučio, ali svejedno sam sretan da se ovo sve napravilo i da sve ovo dela. Ako nas posluži vrijeme ići će i Činovnička livada tako da ćemo imati sve kako treba, Hvala vam puno - zaključio je gradonačelnik.

Kak' bi Miki purger rekel: Bačkizagre stuhpa šeja...

- Tromb se sto posto razbio i sve je OK. Mene Bog voli, ja volim ljude i zato me On posebno mazi. Najprije me upozori, a onda me spasi. Da je tromb bio tri centimetra vertikalnije, mi danas ne bismo razgovarali, ali Bog računa da ja još mogu štošta napraviti.

Poručio je to drhtavim glasom zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dok je laganog hoda po skliskom snijegu na štakama i s grčem na licu otvarao sanjkalište na Cmroku. Ništa ga nije spriječilo da se u utorak, odmah po izlasku iz bolnice u kojoj je ležao 11 dana, baci na posao.

U ležernom odjevnom izdanju obilazio je grad. Od ranog jutra si je natrpao raspored iako je iz njegova Ureda u jednom trenutku došla informacija kako mu nije baš dobro.

Iz bolničkog kreveta došao je na svoje radno mjesto u Gradsko poglavarstvo, gdje je primio zagrebački skautski zbor izviđača i od njih primio Betlehemsko svjetlo mira.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neka ovo svjetlo mira obasja sve naše sugrađane i sve ljude dobre volje - poručio je Bandić.

Nakon toga se uputio na Gornji grad, u palaču Dverce, gdje se podružio sa zapovjednicima zagrebačkih ratnih postrojbi. Polako, korak po korak, jedva se popeo stubama.

Dok su trajali pozdravni govori, prebacivao se s noge na nogu i imao izraz lica kao da ga jako boli. Odmah je braniteljima izrazio žaljenje što nije bio na otkrivanju spomenika Franje Tuđmana.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Došao bih ja i četveronoške, ali bi me proglasili bedastim te hvala Bogu da su mi doktori sačuvali prisebnost i nisu mi to dopustili - rekao je Bandić.

Gradonačelnik je obišao i Advent, ali škakljive teme je izbjegavao. Iako je pokušao izbjeći pitanja novinara o političkim temama, posebno o rastu svojega Kluba u Saboru, zbog kojega ga prozivaju za političku trgovinu, to je pojasnio odnosom u braku.

- Kad žena napusti muža, nije kriv njezin potencijalni ljubavnik nego muž koji nije znao zadržati ženu - poručio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina