Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ne znam tko je baku zaključao u sobu. Pala je dok se tuširala'

Općinsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv M.Dž. i njenog supruga J.Dž nakon što je početkom veljače njezina svekrva zbog ozljeda završila u KB Dubrava

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
27 komentara

Policija je došla u našu kuću dok sam ja bila u Domu zdravlja. Toliko su lupali na vrata da mi je dijete doživjelo šok. Baku su pronašli zaključanu u sobi. Ne znam tko ju je zaključao, možda se zaključala i sama, u svakom slučaju nisam ja, jer nisam ni bila kod kuće, komentirala je  M. Dž. (48) istragu koju je protiv nje i supruga J. Dž. (52) otvorilo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu početkom veljače ove godine nakon što je njezina svekrva (81) zbog ozljeda završila u KB Dubrava. 

Sumnjiče ih da su od 31. svibnja 2015. do 3. veljače 2017. počinili kaznena djela nasilja u obitelji, protupravnog oduzimanja slobode i tjelesne ozljede na štetu majke osumnjičenog. Također, prijavili su ih i za povredu prava djeteta na štetu svoje dvoje malodobne djece te pritvorili kako ne bi utjecali na svjedoke ili ponovili djelo. Iz zagrebačkog Remetinca supružnici su izašli početkom ožujka. Baku, kako je zove M. Dž., od uhićenja nisu vidjeli niti im policija želi reći gdje se nalazi.

- Ona se ozlijedila tijekom pada. Pala je dok sam je tuširala. Nije mi odmah pokazala ni požalila se gdje se udarila - kazala nam je M. Dž. Tvrdi da je za svekrvu dobro brinula, kuhala joj i pomagala kada joj je znalo pozliti.

- Ona je pila lijekove za epilepsiju, ja sam pazila da uzima lijekove. Dali smo joj najbolji krevet u kojem je spavala sa svojim sinom, mojim suprugom. Cijelo ljeto je provela vani na dvorištu, a kažu da smo je zatvorili i da je nismo puštali van. Suprug plače svaki dan jer ne zna što mu je s majkom - ogorčena je M. Dž. Uvjerena je da će uvjeriti tužiteljstvo i policiju da su nevini.

Možda vas zanima i ovo:
Message