Obavijesti

News

Komentari 94

"Ne znamo zašto ju je ubio, gotovo nikad se nisu svađali"

"Ne znamo zašto ju je ubio, gotovo nikad se nisu svađali"
1

Iz kuće obitelji Ložnjak u Virovitici u subotu čula se vika. Darko (50) ubio je suprugu pa sebe. Susjedi su u šoku. Kažu da su supružnici bili složni i da se obitelj dobro slagala

VIDEO

Sin je trimerom kosio travu, a ja sam bio u kući. Oko 14 sati odjeknula su tri hica iz kuće susjeda Ložnjaka. Otišao sam i pozvonio na ulazna vrata, ali se nitko nije javljao, kazao nam je žitelj Rezovca.

Mještani virovitičkog prigradskog naselja u šoku su nakon nezapamćene tragedije u kojoj je Darko Ložnjak (50) iz vatrenog oružja, najvjerojatnije pištolja, ubio svoju tri godine mlađu suprugu Blaženku, a potom pucao u sebe. Susjeda koja je pronašla bračni par u krvi nije bila spremna razgovarati za medije. Susjed koji je čuo hice rekao nam je kako Darka poznaje od djetinjstva te su zajedno odrasli. Darko je u rodnom Rezovcu zajedno sa suprugom Blaženkom prije 15-ak godina sagradio kuću koju su lani adaptirali. On je radio kao bravar u kotlovnici, a ona u tvornici cipela. Naš sugovornik govori kako su živjeli mirnim obiteljskim životom. Prije pucnjave čuli su kako se supružnici svađaju što je, pričaju, bila rijetkost.

Ložnjaci imaju kćer staru 27 godina koja se lani udala i od tada živi u Splitu, a dvije godine mlađi sin radi u Austriji.

U bolnici gdje je radio, nitko nije želio govoriti o Darku. On je, kako se zasad čini, u subotu popodne ispalio dva hica u suprugu, koja je na mjestu preminula, dok je sebe trećim hicem teško ranio i umro je ubrzo po dolasku u bolnicu. Novouređena obiteljska kuća u Rezovcu ispred koje je uredno pokošen travnjak u nedjelju je bila zatvorena, a u dvorištu se nalazio parkirani osobni automobil. Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru još utvrđuje sve okolnosti događaja, a u ponedjeljak će se obaviti obdukcija na Odjelu patologije virovitičke bolnice.      

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa