Obavijesti

News

Komentari 131

Nećak Darka Milinovića razbijao stvari po Općoj bolnici Gospić

Nećak Darka Milinovića razbijao stvari po Općoj bolnici Gospić
3

Ličko-senjski župan Darko Milinović je zbog divljanja na radnom mjestu izbacio nećaka iz svoje stranke LiPO. I prije je govorio da ga zbog ponašanja nije smio nazvati na telefon

VIDEO

Radiolog Dragan Jakovljević izazvao je u noći na četvrtak pravi mali kaos u Općoj bolnici Gospić kad je na odjelu razvalio vrata i lomio CD-e. Riječ je o nećaku bivšeg ministra zdravstva i sadašnjeg ličko-senjskog župana Darka Milinovića.

- Oštro osuđujem incident koji se dogodio i ekspresno je izbačen iz stranke LiPO. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima - bio je kratak Milinović, koji je zvučao razočarano nećakom. Rekao je kako ga ne štiti te da će tužiti sve one koji to tvrde.

Iz Policijske uprave ličko-senjske potvrdili su nam kako su u četvrtak u 7.45 sati dobili dojavu o incidentu u bolnici. Proveli su očevid i utvrdili kako je osumnjičeni, pri čemu nisu objavili njegov identitet, napravio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Ipak, neće ga goniti po službenoj dužnosti nego takvu prijavu službeno mora podnijeti Opća bolnica Gospić, u kojoj radi. Za to imaju i službeni rok od 90 dana.

Iz bolnice nam se nisu javljali na niz naših poziva, a do objave teksta nismo dobili niti odgovor na upit poslan e-mailom.

Lika Portal objavio je anonimno pismo zaposlenika te ustanove u kojem piše da im je dosta Jakovljevićeva divljanja.

- Kako se i dalje ne bi događali slični ispadi i ustaljena zataškavanja nedjela radi divljanja imenovanog, kao zaposlenici bolnice molimo medije i državne institucije da se nas i pacijente bolnice hitno zaštiti - piše u pismu.

Inače, ovo je najmanje treći poznati Jakovljevićev incident zbog kojeg se Milinović crvenio. U prosincu 2009. bio je s grupom pijanih mladića koji su došli čestitati Božić zaposlenicima, trgali inventar i snimali. Prije tog incidenta prijavili su ga jer je razbio vrata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda