Obavijesti

News

Komentari 111

Neće moći, razbojniče! 'Lopova su složili u sekundi, svaka čast'

Neće moći, razbojniče! 'Lopova su složili u sekundi, svaka čast'

Bježao je između parkiranih automobila, a ubrzo je stigao i drugi policijski automobil. Iz njega su izletjela dva policajca - razbojnik više nije imao kuda, prepričava svjedok uhićenja pljačkaša pošte

VIDEO

Stani! Stani!, Drži ga!, vikali su policajci ujutro kad je naoružani muškarac upao u poštu na zagrebačkim Srednjacima.

Maskirani muškarac naoružan pištoljem u četvrtak oko 7.20 sati u zagrebačkoj Ulici Braće Domany opljačkao je poštu. U tom trenutku je unutra bila zaposlenica (43). Uperio je u nju pištolj te joj zaprijetio, a ona mu je u strahu za život predala novac. Pljačkaš je s plijenom istrčao iz pošte no dočekali su ga policajci kojima se nije nadao.

- Išao sam na posao i čuo galamu. Kod pošte sam vidio dvojicu policajaca kako viču prema jednom muškarcu s kapuljačom te su krenuli trčati za njim. Sa sobom je imao plavu vrećicu. Bježao je između parkiranih automobila, a ubrzo je stigao i drugi policijski automobil. Iz njega su izletjela dva policajca, a tada razbojnik više nije imao kuda. Policajci su ga ulovili i složili na pod. Sve se odigralo za nekoliko minuta. Kad su mu ruke vezali lisicama, pružao je otpor no ubrzo je odustao. Bio je prilično krupan i snažan te po mojoj procijeni imao oko 40 godina. Imao je vojničku frizuru, sa strane izbrijano, a gore malo kose. Pohvalio bi policajce jer su posao odradili profesionalno, a ja se nisam osjećao ugroženim - kazao nam je svjedok uhićenja pljačkaša.

Iz zagrebačke policije su nam potvrdili da su uhitili muškarca (47) koji je opljačkao poštu. Šteta je više desetaka tisuća kuna, a zaposlenica pošte nije ozlijeđena iako je pretrpjela veliki šok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U proteklih mjeseca i pol dana ovo je već šesta pljačka pošte, a poslovnica na Srednjacima se našla već nekoliko puta na meti razbojnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.