Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Neću se izjasniti koji je moj stav o povlačenju amandmana'

Saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej je, nakon što je Odbor za ratne veterane na telefonskoj sjednici jednoglasno povukao amandmane na Zakon o blagdanima, nije htio jasno reći je li se izjašnjavao o njima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
36 komentara

Ja još ne znam što se dogodilo s amandmanom, vi vjerojatno imate više informacija od mene. Koliko vidim po medijima, amandmani su odbačeni i da su kolege odustale od amandmana i to je to, kazao je u izjavi novinarima.

Na pitanje je li ga telefonski kontaktirao predsjednik Odbora Josip Đakić kako bi se očitovao o povlačenju amandmana, Culej je kazao da se nije izjasnio i da se neće izjasniti te da je to njegov stav. Nije htio jasno odgovoriti je li ga Đakić nazvao, tek je rekao „to ću zadržati za sebe jesam li s kim i što sam pričao, ali ja ostajem kod svog“.

Patrik Macek/PIXSELL KAKAV MANEVAR Odbor sam povukao amandman za Dan antifašističke borbe...

Culej kaže da ne zna kojih je to sedam članova Odbora koji su glasali 'za' povlačenje amandmana.

- Ne znam i ne mogu znati zato što nisam ni s kim kontaktirao“, rekao je, a na pitanje misli li da je to dobra odluka odgovorio je da će svoje mišljenje zadržati za sebe. „Izgleda da je u ovoj državi najbolje da svatko drži svoje mišljenje za sebe. Pored mišljenja Europske rezolucije o komunizmu i totalitarizmu, mi imamo svoje mišljenje pa ću tako i ja imati svoje mišljenje za sebe, poručio je.

Na ponovljeno pitanje odbio je odgovoriti jesu li ga kontaktirali iz Odbora, samo je uzvratio da će svoje mišljenje zadržati za sebe, „kao što su mnogi zadržali svoje mišljenje Europske rezolucije o zločinima komunizma“. „Svoje znanje i saznanja, životno iskustvo, sve što imam zadržavam samo za sebe i za one koji dolaze iza mene, za svoju obitelj, a vi dijelite dalje svima drugima“, poručio je novinarima.

A TATA 'KRVAVE GAĆE NOSIO' Domagoj Culej nosi majicu koja vrijeđa policiju: 'Nije njegova'

Upitan hoće li nakon povlačenja amandmana glasati za Zakon kazao je „ponosan sam što se vraća 30. svibnja, što se kao blagdan obilježavaju Vukovar i Škabrnja i to je moj doseg“. Na kraju je na upit je li ljut što ga nisu zvali uzvratio riječima „ja sam uvijek zadovoljan“.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message