Obavijesti

News

Komentari 2

Nedjeljni ručak na Jarunu: Vrhunski restorani na Chill&Grillu za cijelu obitelj

Nedjeljni ručak na Jarunu: Vrhunski restorani na Chill&Grillu za cijelu obitelj

Iskoristite zadnji dan festivala i uživajte u hrani koju nude zagrebački restorani. Festival je smješten u dubokoj hladovini i idealno je mjesto za ove vruće dane. Budite navečer uz live svirku benda Cold Shower

VIDEO

Deset dana festivala Chill&Grill proteklo je u sjajnom raspoloženju - live svirke bendova, vrhunski hrvatski chefovi i sjajni koncerti grupe Detour i Bolesna Braća te popularnog Zemba Latife koji su rasplesali zagrebačku publiku. Na Jarunu su od četvrtka 26.4 nastupali bend Živa Legenda, All Stars Bend, Sunnysiders, Soul Shadows, Retrodukcija, Elvis Noa Sršen i poznati DJ-evi - Stanko Bondža, Sinke Fresh, Doc Cedro, Jurki, Medo i Škrinjica, čije je nastupe publika jedva dočekala. Večeras dođite i rasplešite se s bendom Cold Shower i DJ-em Em Bee koji će zatvoriti festival. 

Odlična ponuda jela 

Tijekom festivala posjetitelji su imali prilike vidjeti cooking showove koje su pripremali vrhunski chefovi Marko Palfi, Almo Čatlak, Jasmin Hajrula, a sjajnu gastro ponudu prezentirali su i restorani koje je okupio partner projekta, Hrvatska Obrtnička Komora, a kojima je cilj bio predstaviti tradicionalne kuhinje širom Hrvatske. Restoran Žganjer iz Ozlja spremao je burger od junećeg jezika, kojeg do 31.8 možete probati u njihovom restoranu, a chef iz Baranjske kuće pripremao je šarana na rašljama. Konoba Galinac oduševila je posjetitelje paštetom od ribe i kozica te lignjama na žaru. Kuhali su i mladi inovativni kuhari iz obrtničke škole Slavonski Brod. Svih dana festivala na Jarunu su svoje menije prezentirali i zagrebački restorani. 

7
| Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/

Odaberite za ručak nešto iz odlične ponude

Stoga iskoristite priliku i zadnjeg dana festivala na Jarunu dođite isprobati bogatu gastro ponudu. BBQ Hot Yard nudi moćna bogata jela poput Smoked Hot Doga i Treatment Burgera. U El Toro Restaurantu možete probati Classic burger, ali i ljetni šiš ćevap, a Jack'n' Bowl nudi malo Šri Lanke u obliku bogatog jela kotthu. Tu je i KSS Burgers s čak šest vrsti burgera i Maredo s menijem s dobrog klasičnog roštilja. Kitchen & Grill plac nudi široku paletu jela od pljeskavica do telećih trganaca i mariniranog batka, a Wok By Matija slaže wok po guštu svakog gosta.  

Inspiracija s najboljim receptima 

Pogledajte videa s najboljim receptima s Chill&Grilla!

Chef Marko Palfi pripremao je lungić s gljivama i ukusne umake s majonezom.

A evo i recepta Alma Čatlaka koji je pokazao kako se sprema hot dog s roštilj kobasicom uz dodatak luka, naribanog cheddar sira, narezane slanine, te guacamole umaka, odnosno namaz od avokada koji se odlično slaže sa slavonskim okusima.

Pokretanje videa...

Chef Almo Čatluk VIDEO

Chef Jasmin Hajrula u svom je kulinarskom showu Studenac marketa otkrio tajnu za svoj jedinstveni recept s kobasicom od bijele ribe. Pogledajte kako to spravlja.

Pokretanje videa...

Kobasica od bijele ribe 01:51

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count, Hrvatska Obrtnička Komora i Hilton.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

PRATITE UŽIVO Rafalei prelijeću preko zagrebačkog aerodroma!
PRATITE NA 24SATA

PRATITE UŽIVO Rafalei prelijeću preko zagrebačkog aerodroma!

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu