Obavijesti

News

Komentari 94

'Nek Pupovac kaže koja sam ja to prava Srba uspio ugroziti?'

'Nek Pupovac kaže koja sam ja to prava Srba uspio ugroziti?'
1

Vlada u kojoj sam sudjelovao nije koristila "usluge" Milorada Pupovca pa on vjerojatno misli kako su ugrožena srpska manjinska prava ako on ne vlada Hrvatskom...

VIDEO

Nakon dugo vremena oglasio se bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. U svojoj poruci javnosti na Facebooku bavio se Miloradom Pupovcem:

Nisu prošla niti dva mjeseca otkako su me "nacionalni" kvazimedijski jurišnici učinili bogatim čovjekom i nekretninskim magnatom, a nove otrovne strelice krenule su prema meni, i to, ne prvi put, od Milorada Pupovca.

Kad bi nekim slučajem Dalija Orešković ostala na mjestu predsjednice Povjerenstva koje se diči politički montiranim procesom protiv mene, u kojemu nisu bile važne ni činjenice ni istina, vjerojatno bi nakon Pupovčeve sarajevske izjave, u kojoj tvrdi kako sam ja najveći krivac za urušavanje srpskih prava u Hrvatskoj, pokrenula proces protiv mene za sukob interesa s Ustavom RH.

Isti taj Pupovac i oslobađajuću presudu generalima Markaču i Gotovini smatra događajem koji je bitno ugrozio manjinska srpska prava i slobode. Što se to točno dogodilo sa srpskom manjinom u Hrvatskoj nakon te presude osim što presuda nije u skladu s njegovim snovima?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo bi dobro čuti od dotičnog koja su to konkretno prava i slobode ugrožene mojim vođenjem HDZ-a i oslobađanjem naših generala. Naravno, Pupovac na to ne može odgovoriti jer je svjestan da su Hrvati, Srbi i svi ostali građani RH izloženi istoj ugrozi: nezaposlenosti, malim prihodima, niskom standardu, dužničkom ropstvu, iseljavanju mladih, itd. 

U Hrvatskoj raste netolerancija i govor mržnje prema Srbima
U Hrvatskoj raste netolerancija i govor mržnje prema Srbima

Vlada u kojoj sam sudjelovao nije koristila "usluge" Milorada Pupovca pa on vjerojatno misli kako su ugrožena srpska manjinska prava ako on ne vlada Hrvatskom ili ako ucjenama značajno ne sudjeluje u vlasti.

Štošta se još moglo čuti u Sarajevu, poput izjave "čuvamo ono što smo postigli i nastojimo ići dalje"... Ovo u najmanju ruku zaslužuje objašnjenje hrvatskoj javnosti. Ili "mudri" Pupovčev zaključak da je školski sustav u Hrvatskoj kroatocentričan. Zamislite, misli li on da bi u Hrvatskoj školski sustav trebao biti srbocentričan!?

No, od Milorada Pupovca, kao ni od njegova vožda u Beogradu, još nismo čuli nedvosmislenu osudu velikosrpske Miloševićeve agresije na našu, a i njegovu domovinu Hrvatsku. Nismo čuli njegovu poruku svima koji se još zanose idejom velike Srbije da od srpskog čovjeka iz Hrvatske za tu i takvu ideju neće dobiti potporu. Kada bismo to čuli, bio bi to njegov doprinos pravima hrvatskog naroda u suverenoj i neovisnoj Hrvatskoj.

Na kraju, moram poručiti Pupovcu da sam ponosan na svoj mandat i pobjede koje sam ostvario kao predsjednik HDZ-a bez njegove koalicijske potpore, napisao je Karamarko na svom Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina