Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neka ljeto počne: Ovdje su najbolji tulumi - ne propustite

Ništa ne govori bolje da je ljeto počelo od lepršavih haljinica, vrelih noći i tuluma do zore

Ponuda festivala, beach barova i klubova s latino ritmovima i šarenim koktelima u Hrvatskoj je svake godine sve veća i bolja, a ljeto uzbudljivije no ikad prije. Festivali sa svjetski poznatim glazbenim zvijezdama održavaju se diljem obale, dok kontinentalni dio zemlje nudi izvrsnu klupsku scenu s bogatim izborom raznolikih glazbenih programa. Cijela ponuda, bez obzira u koje dijelu zemlje se nalazili, odnedavno je objedinjena u mobilnoj aplikaciji 'LikeUs' zahvaljujući kojoj u samo par klikova možete pronaći najbolji tulum u svojoj blizini. Popis klubova, koncerata i festivala svakodnevno se nadopunjava kako bi prvi i na vrijeme saznali za sve najbolje ponude i sudjelovanjem u nagradnim natječajima osvojili besplatne ulaznice. 


Zahvaljujući mnogobrojnim filterima koji omogućuju selekciju ponude po datumu, lokaciji, vrsti događaja, vrsti glazbe, ponudi pića...savršeno mjesto za izlazak pronaći ćete brzo i jednostavno. Za jednostavnije snalaženje 'LikeUs' ima i interaktivnu kartu na kojom su 'pinovima' označeni klubovi, festivali i eventi u neposrednoj blizini korisnika. Odabirom određenog 'pina' otvara se zaslon sa svim bitnim informacijama poput rasporeda događanja, popisa izvođača, fotografija kluba i preciznih uputa na Google mapi kako do njega doći.


Aplikacija ima i integrirani QR čitač za jednostavno sudjelovanje u nagradnim natječajima u kojima možeš osvojiti ulaznice za festivale, koncerte, upade u klubove... Sve što treba napraviti je skupljati bodove skeniranjem QR koda na računu u određenim klubovima. 

Uz najpotpuniji i najtočniji pregled događanja u cijeloj Hrvatskoj, uz  ‘LikeUs’ nema šanse da ikad više propustite dobre tulume bez obzira gdje se nalazili.

Svoj odabir ‘šerajte’ s prijateljima i neka ljeto za pamćenje počne! 

‘LikeUs’ aplikaciju za iPhone preuzmite ovdje, a za Android ovdje.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message