Obavijesti

News

Komentari 16

Nekad najvjerniji suradnici postali premijerkini neprijatelji

Nekad najvjerniji suradnici postali premijerkini neprijatelji
1

Premijerki su zasmetali Jadranka Cigelj, Ivo Sanader i Damir Polančec pa ih je politički uništila. Sljedeći je navodno Ivan Šuker. Bježi iz Ine, hoće li i iz Vlade?

VIDEO

Jadranka Kosor vlada poput prave crne udovice. Tko god joj i najmanje zasmeta ili postane prijetnja, ubada ga i rješava ga se na najbrutalniji način. Na svojoj koži to su osjetili njezini najbliži suradnici - Jadranka Cigelj, Ivo Sanadera i Damir Polančec, a sljedeći je najvjerojatnije Ivan Šuker. 

Bivša predstojnica Vladina ureda za udruge Jadranka Cigelj Kosoričnu osvetoljubivost prva je osjetila izbacivanjem iz HDZ-a 2007. godine. 

- Sad sam cijeloj Vladi i vrhu HDZ-a zahvalna što su me riješili dužnosti i izbacili iz stranke. Jadranka Kosor vlada prema paroli ‘država, to sam ja’, a u njezinoj Vladi misliti je bilo najveći grijeh - kaže Cigelj i dodaje kako je njezina suradnja s Kosor bila očajna. 

Nakon obračuna s Jadrankom Cigelj, premijerka se obračunala s dugogodišnjim najbližim suradnikom i uzorom, koji joj je darovao premijersku fotelju za rođendan, Ivom Sanaderom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije godinu dana, kada je Sanader pokušao puč i na knferencijii za novinare rekao kako je HDZ poslije njegova odlaska loše vođena stranka, Jadranka Kosor ekspresno ga je izbacila iz stranke. Poslije njegova aktiviranja mandata saborskog zastupnika Kosor počinje hajku na Sanaderove najbliže suradnike; uhićeni su Mladen Barišić i Nevenka Jurak te otvorene mnoge afere koje bi mogle dovesti do Sanaderove upletenosti. U međuvremenu, na listi za Jadrankin odstrel našao se i potpredsjednik Vlade Damir Polančec. 

Uhićen je u aferi Spice. Tereti ga se da je dionice Ine dao Mađarima kao polog za Podravkin, a u pozadini svega je navodno prodavanje upravljačkih prava u Ini Mađarima.

Sljedeći na listi za premijerkin odstrel najvjerojatnije je ministar financija Ivan Šuker. I on upravo zbog Ine. Premijerku ni najmanje nije impresioniralo njegovo ponašanje s najnovijim MOL-ovim pokušajem preuzimanja Ine otkupom dionica, na koje nije reagirao. U javosti nisu bili zajedno dva mjeseca. 

Šuker je kao predsjednik Nadzornog odbora Ine za 17. siječnja sazvao izvanrednu glavnu skupštinu Ine te sam predložio svoju smjenu. 





Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21