Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Nema Audija ni BMW-a: Miki Bandić na posao ide biciklom

Zagreb i ove godine sudjeluje u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, pohvalnoj inicijativi koja je 2013. pokrenuta u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama svijeta

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
53 komentara

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u petak ujutro biciklom stigao na posao kako bi podržao akciju "Dan zimskog bicikliranja na posao". 

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Zagreb i ove godine sudjeluje u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, pohvalnoj inicijativi koja je 2013. pokrenuta u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama svijeta. Održava se svake godine drugog petka u veljači, već proteklih pet godina.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Sindikat biciklista najavio je kako će i ovaj put ujutro dočekivati i dijeliti doručak biciklistima koje zateknu na putu do posla, na još uvijek tajnoj lokaciji u Zagrebu.

U popodnevnim satima, nakon radnog vremena, pozivaju na zajedničku vožnju koja će završiti u Vintage Industrial Baru, u Savskoj 160. Klub će ponuditi atmosferu tropske plaže kako bi se biciklisti zagrijali nakon zimske vožnje, a u večernjim satima zasvirat će bend Ljetno kino!

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Hrvatska drži čvrsto 4. mjesto u ukupnom poretku zemalja koje sudjeluju u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao jer, osim Zagreba, registrirali su se i građani Varaždina, Osijeka, Splita, Rijeke, Pule, Zadra, Splita, Makarske, Čakovca, Bjelovara, Virovitice i Vinkovaca, a pohvale ponovno idu i Sutivanu na Braču s velikim brojem registriranih biciklista.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message