News

Komentari 25

Nema razloga da ne pozovemo Pašalića jer je on je naš susjed

Gradski ogranak HDZ-a Remete opovrgnuo je da Jadranka Kosor stoji iza poziva Ivića Pašalića na izbornu skupštinu stranke. Kazali su kako su ga sami pozvali

- Predsjednica stranke nema veze s dolaskom Ivića Pašalića na skup u Remetama. Pojavile su se priče da nas je ona nagovorila da zovemo Pašalića, no ni to nije točno. Ja nisam ničiji potrčko - rekao je Stanko Gačić iz područne organizacije Maksimir i pozvao 'dio predsjedništva stranke da od izbora ne prave kaljužu jer bi se u njoj mogli utopiti'.

Član izvršnog ogranka Remete Vid Težak smatra kako nije bilo zakonskih prepreka da ne pozovu Pašalića. 

- Ja sam ga osobno pozvao i to nema nikakve veze ni s kakvim strujama. Njegov dolazak je rezultat dogovora nas starijih članova ogranka. Pašalić živi tu blizu. Svatko može doći, u tome ne vidim problem - rekao je Težak i dodao da se Pašaliću možda ipak nije trebalo dopustiti da pet minuta govori, no da je to pitanje procedure.  U ogranku Remete sumnjaju da je  'hajka' oko Pašalićeva dolaska na izbornu skupštinu spin.

- Možda netko želi skrenuti pozornost sa sve većeg broja nezaposlenih ili rastućih cijena benzina - rekli su na konferenciji

Rezultate izborne skupštine ogranka Remete su poništili, a nova skupština zakazana je za 19.3. U ogranku kažu kako nisu požalili što su ga zvali, ali da na novu skupštinu Pašalić neće biti pozvan. 

Najčitaniji članci