Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema zime s INA autoplinom! Misli štedljivo i zeleno

Nakon dvije odrađene akcije i pozitivnih reakcija kupaca, INA ove zime ponovno pokreće uspješnu akciju ugradnje plinske instalacije u benzinska vozila

Foto: INA

Akcija se i ove godine provodi s ciljem osvještavanja i razvoja tržišta autoplina te poticanja kupaca da pređu na alternativna, ekološki čišća, goriva. Naime, autoplin u odnosu na druga fosilna goriva ima najmanje utjecaja na okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa.
Prednost korištenja autoplina, uz zaštitu okoliša i zdravlja ljudi, je i njegova ekonomičnost – cijena litre autoplina znatno je niža u odnosu na druga goriva, a u odnosu na benzin i dizel, osigurava i dulji vijek trajanja motora i katalizatora. 

INA u sklopu akcije nudi ugradnju nekoliko različitih vrhunskih plinskih instalacija s do 5 godina jamstva na sustav.
Početna cijena ugradnje plinskog sustava je već od 6.500 kuna te se odnosi na jednokratno gotovinsko plaćanje i vozila s četiri cilindra. Cijena ugradnje, kao i trajanje jamstva, ovise o odabranom plinskom sustavu, a u cijenu je uključeno i 2.000 kuna za autoplin na INA kartici.
Akcijska ponuda vrijedi do 31. prosinca 2019. godine, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u roku godine dana od dana ugradnje.

INA autoplin dostupan je za punjenje na širokoj mreži Ininih maloprodajnih mjesta, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589. Za više informacija, zainteresirani se mogu javiti na Inin besplatni telefon 0800 1112 ili putem maila ina-besplatni.telefon@ina.hr.
 

Tema: Promo sadržaj

Message