Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Neobični provalnik: Lisica ušla u zgradu i probudila stanare

Stanare je probudio zvuk grebanja. Ubrzo su pred zgradu stigli policajci i vatrogasci koji su na kraju mrežom ulovili životinju. Nakon pregleda puštena je u prirodu

PIXSELL
Foto: PIXSELL
16 komentara

Lisica pošla na inspekciju, šala je to koja se od jutra prepričava među Bjelovarčanima otkako se saznalo za nesvakidašnju akciju hvatanja zvijeri koja je noćas uzbunila stanare stambene zgrade na broju 13 u bjelovarskoj Ulici Petra Zrinskog u kojoj su ujedno i uredi veterinarske i poljoprivredne inspekcije.

Kako se lisica uopće našla u zgradi u samom središtu grada, tek 200-tinjak metara udaljene od gradske tržnice, zasad još nikom nije jasno. Kako svjedoči stanarka R.K. u noći nešto oko tri sata cijelu zgradu je probudio neobičan zvuk glasnog grebanja.

- Susjeda je otvorila vrata i upalila svjetlo i tada sam vidjela da je riječ o lisici nakon čega sam pozvala policiju - priča R.K.

Ubrzo su pred zgradu stigli policajci i vatrogasci koji su na kraju mrežom ulovili životinju u dvorištu koja je prethodno u strahu skočila kroz stubišni prozor na drugom katu. Lisicu je dalje preuzeo Mato Kovačević, tajnik županijskog Lovačkog saveza.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message