Obavijesti

News

Komentari 0

Neodoljive strasti koje skrivaju mnoge tajne iz prošlosti i uzbudljive ljubavne priče

Neodoljive strasti koje skrivaju mnoge tajne iz prošlosti i uzbudljive ljubavne priče
2

Novi svjetski hitovi u suradnji biblioteke Fokus i 24sata

Za Johannu Walker, glavnu junakinju knjige London road, njezin je mlađi brat središte svemira. Kao starija sestra, želi mu osigurati sve što može, ponajprije ljubav i obiteljsku toplinu koja je njoj toliko nedostajala u djetinjstvu. Na svoju sreću, ne znaju gdje im je otac, no, na nesreću, itekako dobro znaju gdje im je majka.

Johanna ima vrlo jasne kriterije i kad su partneri u pitanju. U obzir dolaze samo uspješni, imućni i oni koji ne guraju nos u njezinu obiteljsku priču. A atraktivna Jo zna da može birati. Međutim, u njezin pomno isplanirani i jasno određeni život ulazi Cameron McCabe. Prekrasan, poželjan i znatiželjan. Zidovi koje je Jo podigla oko sebe počinju se rušiti, a požudu koju oboje osjećaju nemoguće je držati pod kontrolom. Prvi puta u životu, Johanna pada u iskušenje da svoje potrebe stavi na prvo mjesto. Pogotovo kada Cameron upozna pravu istinu i sve njezine tajne.

London road je svjetski hit koji je naslijedio slavu prvog dijela triologije Samanthe Young. Knjiga Dublin street donosi uzbudljivu ljubavnu priču koja priziva daleke tajne iz prošlosti. U knjizi Dublin street, glavna junakinja Joeclyn napustila je tragičan život u Sjedinjenim Državama i krenula iznova u Škotskoj. Konačno je zakopala tugu, otjerala svoje demone i krenula stvarati novi put. Njezin samački život sasvim dobro funkcionira, sve dok ne preseli u novi stan u Dublin Streetu, gdje upoznaje čovjeka koji će njezin brižno skrivani svijet okrenuti naglavačke.

Braden Carmichael uvijek dobije ono što poželi. A sada je poželio - Jocelyn u svojem krevetu. Poznato mu je koliko je oprezna po pitanju bilo kakve nove veze. Stoga joj nudi dogovor koji će zadovoljiti njihovu snažnu privlačnost, ali bez ikakvih obaveza. No, nakon što Jocelyn, zaintrigirana ponudom, na nju i pristane, shvaća kako Bradenu strast neće biti dovoljna. Tvrdoglavi Škot odlučan je istinski upoznati svaki kutak njezine duše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi intrigantni romani Dublin street i London road potražite na svim kioscima i na mondo.hr po cijeni svake knjige od 39,90 kn. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!