Obavijesti

Promo sadržaj

Neostar slavi 4 godine i rekord od 11.000 dnevnih posjeta

Neostar slavi 4 godine i rekord od  11.000 dnevnih posjeta
1

AutoZubak Neostar nudi najmoderniju platformu za kupnju rabljenih automobila i servisnih usluga te je referentna platforma za rabljena vozila i servisne usluge što potvrđuje najveći broj dnevnih jedinstvenih posjeta koji je premašio 11.000 korisnika

AutoZubak Neostar nudi budućnost u sadašnjosti. Kupnja rabljenog vozila uz jamstva, akcijske cijene, posebne ponude osiguranja, pa čak i održavanja. Pregled konkretno odabranog vozila u 360 stupnjeva, snimljen najmodernijom tehnologijom u najboljem studiju za fotografiranje automobila u ovom dijelu Europe. Jedino upitno kod korisnika koji posjećuje AutoZubak Neostar jest – koje vozilo ili servisnu uslugu odabrati!

Ponuda sortirana po markama, raznoliki i detaljno pregledani i servisirani automobili razlog su zbog kojeg su kupci rabljenih i korisnici servisnih usluga odabrali AutoZubak Neostar ne samo kao najbolje mjesto za online kupnju već, očito, i kao referentnu točku kada se govori o vrijednosti rabljenih vozila i servisnih usluga. Kod odabira servisnih usluga nema skrivenih troškova te korisnik može 100 posto računati na istaknutu cijenu. AutoZubak Neostar je upravo obilježio četiri godine postojanja i po mnogočemu se upisao kao prvi i najinovativniji u Hrvatskoj, ali svakako ga najviše treba istaknuti kao prvu platformu za online kupnju rabljenih vozila bez rizika.

Broj dnevnih posjeta koji je premašio 11.000 jedinstvenih korisnika nije samo potvrda da je AutoZubak Neostar najbolje mjesto za kupnju rabljenog ili traženje servisne usluge, već je dokaz kako je na tržištu rabljenih vozila i servisnih usluga tijekom četiri godine postojanja postao referenca svojom cijenom i kvalitetom.

Ponudu vozila i servisnih paketa možete proučiti na www.neostar.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.