Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

'Neprihvatljivo je da Sinčić na nama skuplja političke bodove'

Prikupljanje političkih bodova na primjeru uspješne tvrtke i jakog brenda, koji je sveprisutan i poznat, razumljivo je iz perspektive populizma, no neprihvatljivo po sam brend, ističu u Pošti

Zagreb:  Živi zid predstavio svoju èetvrtu toèku programa
Foto: Borna Filic/PIXSELL
10 komentara

Hrvatska pošta reagirala je na navode s jučerašnjeg obraćanja Živog zida ispred zgrade Hrvatske pošte, na kojoj je Ivan Vilibor Sinčić ustvrdio da je ta tvrtka "simbol svih vrsta korupcije".

U priopćenju ističu:

- Hrvatska pošta, kao tvrtka koja zapošljava više od 10.000 zaposlenika, ulaže u gospodarstvo Republike Hrvatske više od 500 milijuna kuna godišnje te posluje u skladu sa visokim korporativnim standardima, dovodi se u vrlo ružan kontekst od strane Živog zida i njihovog predsjednika Ivana Vilibora Sinčića, piše Pošta i nastavlja:

- Prikupljanje političkih bodova na primjeru uspješne tvrtke i jakog brenda, koji je sveprisutan i poznat, razumljivo je iz perspektive populizma, no neprihvatljivo po sam brend. Teze na kojima se demagoški ocrnjuje Hrvatska pošta se vrte oko 2008. godine i slučaja koji je radno-pravno sporazumno riješen.

U Pošti ističu i da su uz bok europskim i svjetskim poštanskim operatorima te regionalni lider:

- Investicije u temeljno poslovanje i razvoj logistike su, uz ulaganje u zaposlenike, prioritet. Hrvatska pošta nije politička stranka koja sudjeluje u predizbornoj kampanji. Zlouporabu nas kao jednog od najvećih poslodavaca u RH, ne možemo dopustiti, stoga najavljujemo, ukoliko se i dalje nastavi ovakvo ocrnjivanje našeg brenda i zaposlenika, da ćemo protiv odgovornih primijeniti zakonski raspoložive mjere, kaže se u priopćenju. 
 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message